breaking news

Scott Coker annuleert Bellator 244 en verwacht terugkeer in juni of juli

April 21st, 2020 | by Lennart Van Arendonk
Scott Coker annuleert Bellator 244 en verwacht terugkeer in juni of juli
Bellator MMA
0

Door de coronacrisis heeft de Amerikaanse MMA promotie een groot evenement moeten annuleren. Het evenement onder de naam Bellator 244 zou oorspronkelijk plaatsvinden in de Wintrust Arena van Chicago, Illinois, maar krijgt nu een nieuwe datum, en mogelijk ook een nieuwe locatie. Het is nog onbekend of de kaart intact blijft. Namen die al op het affiche stonden waren Michael Chandler, Bendson Henderson, A.J. McKee en Darrion Caldwell.

Coker werkt hard om de promotie weer op de rails te krijgen. Zo is hij in gesprek met ViacomCBS om evenementen in juni of juli te organiseren achter gesloten deuren in een Hollywood studio.

Hij sprak met over zijn toekomstplannen: “We want to be back in there as soon as possible, but we want to do it the right way, and health and safety comes first. This situation is real, and we’re going to do everything we can to protect our staff, our fighters and our contractors.”

Bellator MMA heeft al veel evenementen moeten annuleren. Zo wachten atleten als Patricio Freire, Matt Mitrione, Paul Daley, Ryan Bader, Gegard Mousasi en Costello Van Steenis op een nieuwe kaart.

MMA DNA is ook actief op Youtube! Hier vind je exclusieve beelden van de MMA en kickbokswereld uit binnen- en buitenland!

Comments are closed.

Translate »