breaking news

Twee vervangingen voor UFC Albany volgende week

December 3rd, 2016 | by Marcel Dorff

Zojuist is bekend geworden dat Patrick Cummins niet kan vechten volgende week vrijdag tijdens UFC Fight Night 102 in Albany. New York. Cummins heeft een stafylokokbesmetting opgelopen. Hij wordt vervangen door de ongeslagen Rus Saparbek Safarov, die tevens zijn debuut zal maken voor de organisatie. Eerder was ook al bekend dat Tatiana Suarez niet zou kunnen vechten tegen Juliana Lima, zij zal worden vervangen door TUF 23 deelneemster JJ Aldrich.

De Rus Safarov neemt het op 6 days notice op tegen New Yorker Gian Villante. De partij tussen Cummins en Villante stond gepland voor de Main Card, of dat nu nog steeds het geval is voor de partij tussen Villante en Safarov is tot op heden niet bekend. Safarov won van zijn acht gevechten er zes via KO en twee via Submission. De Rus bezit dus over een 100% finishratio.

JJ Aldrich heeft een 4-1 record en zal haar UFC debuut maken. Aldrich was een van de acht vrouwen die deelnam aan de kwartfinales van TUF 23. Aldrich verloor in de kwartfinale van de vrouw die ze nu vervangt en de latere winnares Tatiana Suarez. Aldrich kwam uit voor Team Joanna tijdens TUF.

alby

Leave a Reply

Translate »