breaking news

Sanchez vs. Matthews & Riddell vs. Da Silva toegevoegd aan UFC 253 op 26 september

August 19th, 2020 | by Marcel Dorff
Sanchez vs. Matthews & Riddell vs. Da Silva toegevoegd aan UFC 253 op 26 september
UFC
0

De UFC heeft zojuist via de officiële kanalen bekend gemaakt twee nieuwe gevechten te hebben toegevoegd aan de UFC 253 card die op 26 september aanstaande plaats zal vinden op een nog later bekend te maken locatie. TUF 1 winnaar Diego Sanchez keert terug in de Octagon tegen de Australiër Jake Matthews. De partij vindt plaats in de Welterweight divisie. Eveneens maakt ook Brad Riddell zijn opwachting in de Lightweight divisie tegen de Braziliaan Alex da Silva.

Sanchez kwam voor het laatst in actie in februari van dit jaar. Hij won nadat zijn tegenstander Michel Pereira werd gediskwalificeerd na het gebruiken van een illegale techniek. Tegenstander Matthews won eveneens zijn meest recente partij. Hij versloeg de Noor Emil Meek via Unanimous Decision.

Riddell wist als underdog te imponeren tegen Magomed Mustafaev. “Quake” won de partij via Split Decision. Dit was voor Riddell zijn tweede UFC overwinning in evenveel partijen. Alex da Silva won in augustus vorig jaar van Rodrigo Vargas. Mede door COVID-19 werd een partij in april van dit jaar tegen Tristan Connely afgelast.

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen-en buitenland.

Comments are closed.

Translate »