breaking news

Sam Hughes vervangt uitgevallen Jessica Penne tegen Luana Pinheiro op 20 november

November 10th, 2021 | by Jamal Boussenaf
Sam Hughes vervangt uitgevallen Jessica Penne tegen Luana Pinheiro op 20 november
UFC
0

Jessica Penne is uitgevallen en het op 20 november niet kan opnemen tegen Luana Pinheiro. Sam Hughes is de short notice vervangster voor het Strawweight gevecht dat in het UFC Apex in Las Vegas zal plaatsvinden. MMA Junkie maakte dit bekend, wij kunnen dit bevestigen.

Sam Hughes is op zoek naar haar eerste overwinning in de UFC octagon. “Sampage” vocht in juli vorig jaar voor de vacante LFA Strawweight titel, maar verloor het gevecht van Vanessa Demopoulos. Vijf maanden later maakte Hughes haar UFC-debuut. Ze kwam tweemaal in actie, allebei de gevechten gingen verloren. Zo verloor Hughes via een TKO van Tecia Torres en wist Looma Lookboonmee haar via een unanimous decision te verslaan.

Luana Pinheiro maakte afgelopen mei haar debuut in de UFC. De Braziliaanse deed vorig jaar mee aan de Dana White’s Contender Series, waar ze door haar tegenstandster via een TKO te verslaan een UFC-contract wist te verdienen. Ook Pinheiro’s UFC-debuut was succesvol, alleen niet op de manier waarop ze gehoopt had. Wegens een illegale trap van haar tegenstandster Randa Markos stapte Pinheiro als winnares uit de octagon.

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen- en buitenland.

Comments are closed.

Translate »