breaking news

Sam Alvey treft Phil Hawes tijdens UFC evenement op 5 februari

December 27th, 2021 | by Jamal Boussenaf
Sam Alvey treft Phil Hawes tijdens UFC evenement op 5 februari
UFC
0

Sam Alvey heeft een nieuwe tegenstander voor zijn Middleweight gevecht op 5 februari. Ian Heinisch heeft zich om onbekende redenen afgemeld en MyMMANews weet te melden dat Phil Hawes hem zal vervangen. Het gevecht vindt plaats in de UFC Apex in Las Vegas.

Sam Alvey wist in 2018, toen hij Gian Villante via een split decision versloeg, voor het laatst te winnen. Sindsdien stapte “Smilin” zeven keer de octagon in, geen van deze partijen wist hij te winnen. Tijdens UFC 254 wist Alvey tegen Da Un Jung een controversiële draw binnen te slepen. In zijn meest recente gevecht, in augustus, verloor Alvey via een split decision van Wellington Turman.

Phil Hawes zag vorige maand een einde komen aan zijn ongeslagen reeks binnen de UFC. “Megatron” wist zijn eerste drie gevechten te winnen. Dit deed hij door Jacob Malkoun (KO), Nassourdine Imavov (decision) en Kyle Daukaus (decision) te verslaan. De debuterende gooide echter roet in het eten en sloeg Phil Hawes knock-out om zo een einde te maken aan zijn ongeslagen status in de UFC.

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen- en buitenland

Comments are closed.

Translate »