breaking news

Sabina Mazo vs. JJ Aldrich maakt UFC 246 card in Las Vegas compleet

December 13th, 2019 | by Marcel Dorff
Sabina Mazo vs. JJ Aldrich maakt UFC 246 card in Las Vegas compleet
UFC
0

De UFC heeft het 13de en laatste gevecht toegevoegd aan het UFC 246 evenement dat zal plaatsvinden op 18 januari 2020 in de T-Mobile Arena te Las Vegas, Nevada. Sabina Mazo zal het gaan opnemen in de Flyweight divisie tegen JJ Aldrich. Het gevecht werd gemeld door ESPN MMA. Lees hieronder meer over beide atletes en bekijk de complete card voor de “Conor vs. Cowboy” card.

Sabina Mazo (MMA 7-1/UFC 1-1) is een zeer getalenteerde vechtster uit Medellin, Colombia. Met een 2-0 record tekende ze in 2017 bij de LFA organisatie. Mazo wist zowel Jamie Thorton als Linsey Williams via Headkick KO in de eerste ronde te stoppen. Mazo mocht vervolgens voor de vacante Flyweight titel vechten tegen Shannon Sinn via Unanimous Decision en mocht zich de nieuwe kampioen noemen. Mazo verdedigde vervolgens in November 2018 met succes haar titel door Caroline Yariwaki wederom via Unanimous Decision te verslaan. Mazo tekende vervolgens een contract bij de UFC. Echter wist ze haar debuut voor de UFC niet te winnen. Tijdens UFC Philadelphia in Maart 2019 kwam ze via Unanimous Decision te kort tegen Maryna Moroz. Echter wist ze zich in Augustus 2019 te revancheren. Via Unanimous Decision werd Shana Dobson op dominante wijze verslagen. Mazo werd vervolgens gematcht tegen Ji Yeon Kim tijdens UFC Busan in December 2019. Echter raakte Kim geblesseerd en werd het gevecht gecanceld.

Embed from Getty Images

JJ Aldrich (MMA 8-3/UFC 4-2) maakte in December 2016 op short notice haar debuut voor de UFC. Aldrich verving TUF 23 winnares Tatiana Suarez tegen de Braziliaanse Juliana Lima. In een zeer matig gevecht was Lima uiteindelijk de minst slechte en won ze via Unanimous Decision. Aldrich had voordat ze de UFC binnen kwam een 4-1 record. Aldrich was een van de acht vrouwen die deelnam aan de kwartfinales van TUF 23. Echter verloor ze in de kwartfinale van de latere winnares Tatiana Suarez. Aldrich kwam uit voor Team Joanna tijdens TUF. Aldrich wist in 2017 haar eerste overwinning in de Octagon te pakken. Via Unanimous Decision was ze te sterk voor de Zuid-Koreaanse Chan Mi Jeon in Auckland. Aldrich gaf die overwinning in Januari 2018 een goed vervolg. Tijdens UFC St.Louis versloeg Aldrich via Unanimous Decision Danielle Taylor. Aldrich wist er vervolgens drie op een rij van te maken in Augustus 2018. Via Unanimous Decision werd Polyana Viana verslagen. Aldrich ging vervolgens een gewichtsklasse omhoog en werd gekoppeld aan de ongeslagen Maycee Barber tijdens UFC Nashville in Maart 2019. Na een sterke eerste ronde ging het mis in de tweede ronde. Barber won via TKO. Aldrich wist zich in Oktober 2019 te revancheren voor dat verlies via Unanimous Decision tegen Lauren Mueller tijdens UFC Tampa.

Embed from Getty Images

De complete card.

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen-en buitenland.

Comments are closed.

Translate »