breaking news

Sabina Mazo treft Alexis Davis op 27 februari

December 2nd, 2020 | by Jamal Boussenaf
Sabina Mazo treft Alexis Davis op 27 februari
UFC
0

De Colombiaanse Sabina Mazo neemt het op 27 februari op tegen de Canadese Alexis Davis, zo meldt Carlos Contreras Legaspi van Milenio. Mazo maakt haar bantamweight debuut, terwijl Davis haar terugkeer maakt in de gewichtsklasse.

Sabina Mazo is bezig aan een sterke reeks binnen de UFC. De “Colombian Queen” kwam in 2019, als LFA Flyweight kampioene, over naar de UFC. Ze verloor haar debuut, via een unanimous decision, van Maryna Moroz. Sindsdien wist Mazo drie gevechten op rij te winnen, meest recent van Justine Kish. Die wist ze in september, via een ‘rear naked choke’, te verslaan.

De ervaren Alexis Davis maakte in 2013 haar UFC debuut en nam het in 2014, voor de bantamweight titel, op tegen Ronda Rousey. Dit gevecht verloor de Canadese via een knock-out. In 2017 maakte Davis haar flyweight debuut tegen Liz Carmouche, waar ze via een split decision als winnares uit de strijd kwam. Vervolgens verloor ze drie gevechten op rij. Nu maakt Davis haar terugkeer in de bantamweight gewichtsklasse.

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen- en buitenland.

Comments are closed.

Translate »