breaking news

Sabina Mazo en Silvana Juárez vechten om vacante Flyweight titel tijdens LFA 35

January 30th, 2018 | by Marcel Dorff
Sabina Mazo en Silvana Juárez vechten om vacante Flyweight titel tijdens LFA 35
LFA
0

De LFA organisatie heeft haar 35ste evenement aangekondigd. Op 9 Maart 2018 strijkt de organisatie neer in Houston, Texas waar in het Arena Theatre gestreden zal worden om de vacante Women’s Flyweight titel. De titel werd vacant nadat Kampioene Andrea Lee vorig jaar bij de UFC tekende. De ongeslagen sensatie ”Colombian Queen” Sabina Mazo zal het opnemen tegen de Argentijnse Silvana Juárez. Verder werden er nog meer gevechten bekend gemaakt. Lees het vervolg hieronder met onder meer de terugkeer van fans’ favourite Nick Newell.

Sabina Mazo is de absolute sensatie bij de LFA vrouwen. Mazo won haar beide gevechten voor de organisatie via Headkick KO in de eerste ronde en mag nu voor de titel vechten. Silvana Juárez maakt haar debuut voor de organisatie. Echter wist Juárez indruk te maken in de XFCI organisatie waar ze drie van haar vier partijen won. Haar enige verlies kwam tegen UFC vechtster Poliana Botelho.

Tijdens het Co-Main Event maakt Nick Newell zijn lang verwachte terugkeer. Newell ging met MMA pensioen in 2015, maar liet vorig jaar September weten terug te keren in de kooi. Newell die werd geboren zonder volledige linkerarm is een zeer attractieve vechter. Zo wist hij vooral in de WSOF hoge ogen te gooien met vier overwinningen in vijf gevechten. Alleen het titelgevecht tegen Justin Gaethje werd verloren. Newell keert terug tegen Sonny Luque die eveneens zijn debuut maakt voor de organisatie. De Bellator MMA veteraan moet het vooral hebben van zijn standup game, dat geldt voor Newell juist andersom. Het gevecht zal plaatsvinden op een catchweight van 160lbs.

Verder werden de volgende gevechten ook nog aan de card toegevoegd.
Welterweight Bout (170 lb)
– Jason Langellier (6-1) vs. Thomas Webb (13-4)
Featherweight Bout (145 lb)
– Charles Cheeks (12-6) vs. Rivaldo Junior (15-7-2)
Heavyweight Bout (265 lb)
– Jeremy Hardy (5-3) vs. Vernon Lewis (4-3)
Bantamweight Bout (135 lb)
– Adrian Yanez (6-2) vs. Miles John (6-0)
Bantamweight Bout (135 lb)
– Casey Jones (3-1) vs. Leomana Martinez (2-1)

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen-en buitenland.

Comments are closed.

Translate »