breaking news

Saad Awad vecht tegen JJ Ambrose tijdens Bellator 193 in Temecula

November 28th, 2017 | by Redactie
Saad Awad vecht tegen JJ Ambrose tijdens Bellator 193 in Temecula
Bellator MMA
0

Bellator MMA heeft bekend gemaakt dat Saad Awad op 26 Januari 2018 terugkeert in de Bellator Cage. Tijdens Bellator 193 in Temecula, Californië zal JJ Ambrose zijn tegenstander zijn. Het gevecht zal plaatsvinden in het Pechanga Resort Casino en zal dienen als het Co-Main Event van de avond. Eerder maakte Bellator MMA al het Main Event bekend tussen Lorenz Larkin en Fernando Gonzalez.

Saad Awad (MMA 21-9/Bellator 9-6) maakte zijn Bellator MMA debuut al in 2009, maar vecht pas sinds 2013 onafgebroken voor de organisatie. Awad is een van de betere vechters in de Lightweight divisie, en wist in zijn derde gevecht voor de organisatie de latere kampioen Will Brooks KO te slaan. Awad weet echter steeds op het moment suprême niet te overtuigen. Hierdoor zit Awad al jaren tegen een titelgevecht aan, maar verliest hij de #1 contender gevechten. Awad heeft na een mindere periode in 2016 inmiddels weer de draad opgepakt, en wist zijn laatste twee gevechten in 2017 te winnen. Zowel Ryan Quinn als Zach Freeman werden verslagen.

JJ Ambrose (MMA 26-7-0-2/Bellator 1-2-0-0) is een vechter die voor heel veel organisaties is uitgekomen. Ambrose begon zijn carrière in 2005. Daar verwierf hij in het regionale Californische circuit bekendheid. Ambrose kwam tussen 2012 en 2013 driemaal uit voor Bellator MMA. Zijn enige overwinning binnen de organisatie pakte hij via Guillotine Choke Submission in de tweede ronde tegen Brian Warren. Vervolgens vocht Ambrose over de hele wereld. Onder meer Australië, Koeweit en in Guam werd gevochten. Ambrose won vijf van zijn laatste zes gevechten, en gaat nu proberen zijn rentree bij Bellator MMA goed te beginnen.

Comments are closed.