breaking news

Ryan Hall vs. Ilia Topuria toegevoegd aan UFC 264 op 10 juli tijdens IFW 2021

May 23rd, 2021 | by Marcel Dorff
Ryan Hall vs. Ilia Topuria toegevoegd aan UFC 264 op 10 juli tijdens IFW 2021
UFC
0

De UFC heeft een zeer interessante partij ingepland voor 10 juli aanstaande. De ongeslagen Ilia Topuria keert terug in de Octagon. De Georgiër gaat het opnemen tegen BJJ wizard Ryan Hall in de Featherweight divisie. Beide mannen treffen elkaar op een nog later bekend te maken locatie. Het evenement zal UFC 264 zijn tijdens International Fight Week 2021. Echter zal er in verband met COVID-19 net als afgelopen jaar naar alle waarschijnlijkheid geen échte IFW zijn zoals we dat voorgaande jaren gewend waren. Adjarasport meldde de partij.

Ryan Hall (MMA 8-1-0/UFC 4-0-0) won TUF 22 maar dit ging niet zonder slag of stoot. Hall verloor namelijk in de kwartfinale van Saul Rogers. Rogers mocht echter de finale niet vechten aangezien hij had gelogen op zijn visumaanvraag. Hierdoor werd Hall opgeroepen als vervanger voor Rogers. Hall nam het op tegen het trainingsmaatje van Conor McGregor, ook bekend onder de naam Artem Lobov. Hall die bekend staat om zijn BJJ skills wist Lobov drie rondes volledig te controleren. Hall won en kroonde zich als TUF 22 winnaar. Hall zou vervolgens in Juli 2016 vechten tegen Alex White, maar een blessure gooide roet in het eten. Hall keerde vervolgens in December 2016 pas terug in de Octagon tegen voormalig titeluitdager Gray Maynard. In een ongelooflijk vreemde partij wist Hall uiteindelijk een zichtbaar gefrustreerde Maynard via Unanimous Decision te verslaan. Hall maakte vervolgens pas weer in December 2018 zijn opwachting in de Octagon. Tijdens UFC 232 in Las Vegas was MMA legende BJ Penn de tegenstander. Hall versloeg Penn via Heel Hook Submission in de eerste ronde. Hall kreeg hiervoor de Performance of the Night bonus. Hall keerde vervolgens in Juli 2019 terug in de Octagon tegen Darren Elkins. Hall wist Elkins meerdere maken op een knockdown te trakteren. Hall won het gevecht uiteindelijk via Unanimous Decision. Hall zou vervolgens zijn opwachting maken tijdens UFC Oklahoma City in Mei 2020 tegen Ricardo Lamas. Echter werd het evenement gecanceld in verband met COVID-19. De partij werd opnieuw ingepland voor Augustus 2020. De partij werd opnieuw ingepland voor Augustus 2020. Echter moest Hall ditmaal in verband met een blessure afzeggen. Hall zou helaas ook zijn partij tegen Dan Ige vervolgens moeten afzeggen. Deze partij zou plaatsvinden in Maart 2021.

Embed from Getty Images

Ilia Topuria (MMA 10-0/UFC 2-0) is een Georgiër die zijn Pro MMA carrière begon in 2015. Topuria beschikt over een zeer sterke groundgame en bijna al zijn overwinning via Submission te behalen. Topuria was een van de toonaangevende vechters bij het Spaanse Mix Fight Events waar hij in 2016 ook de titel won door Jhon Guarin te verslaan. Topuria wist vervolgens tijdens het prestigieuze Cage evenement in Finland Mika Hamalainen via een Mounted Guillotine Submission in de eerste ronde te verslaan. Topuria zou vervolgens tijdens zijn Cage Warriors debuut voor de titel vechten tegen Brian Bouland. Topuria won de partij maar woog te zwaar tijdens de wegingen waardoor hij geen aanspraak kon maken op de titel. Topuria tekende vervolgens bij de Brave CF organisatie waar hij twee keer wist te winnen. De Georgiër tekende in Oktober 2020 bij de UFC. In dezelfde maand maakte Topuria zijn debuut tegen Youssef Zalal. Topuria won via Unanimous Decision. Vervolgens pakte Topuria een partij aan tegen Damon Jackson. Ditmaal won Topuria via KO in de eerste ronde. Het leverde hem de Performance of the Night bonus op.

Embed from Getty Images

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen-en buitenland.

Comments are closed.

Translate »