breaking news

Ryan Hall treft Darrick Minner tijdens UFC 269 op 11 december

September 18th, 2021 | by Marcel Dorff
Ryan Hall treft Darrick Minner tijdens UFC 269 op 11 december
UFC
0

BJJ wizard Ryan Hall keert op 11 december terug in de Octagon. De Amerikaan gaat het opnemen in de Featherweight divisie tegen Darrick Minner. Het gevecht zal plaatsvinden op een nog onbekend locatie tijdens UFC 269. MMA Junkie meldde de partij.

Ryan Hall (MMA 8-2-0/UFC 4-1-0) won TUF 22 maar dit ging niet zonder slag of stoot. Hall verloor namelijk in de kwartfinale van Saul Rogers. Rogers mocht echter de finale niet vechten aangezien hij had gelogen op zijn visumaanvraag. Hierdoor werd Hall opgeroepen als vervanger voor Rogers. Hall nam het op tegen het trainingsmaatje van Conor McGregor, ook bekend onder de naam Artem Lobov. Hall die bekend staat om zijn BJJ skills wist Lobov drie rondes volledig te controleren. Hall won en kroonde zich als TUF 22 winnaar. Hall zou vervolgens in Juli 2016 vechten tegen Alex White, maar een blessure gooide roet in het eten. Hall keerde vervolgens in December 2016 pas terug in de Octagon tegen voormalig titeluitdager Gray Maynard. In een ongelooflijk vreemde partij wist Hall uiteindelijk een zichtbaar gefrustreerde Maynard via Unanimous Decision te verslaan. Hall maakte vervolgens pas weer in December 2018 zijn opwachting in de Octagon. Tijdens UFC 232 in Las Vegas was MMA legende BJ Penn de tegenstander. Hall versloeg Penn via Heel Hook Submission in de eerste ronde. Hall kreeg hiervoor de Performance of the Night bonus. Hall keerde vervolgens in Juli 2019 terug in de Octagon tegen Darren Elkins. Hall wist Elkins meerdere maken op een knockdown te trakteren. Hall won het gevecht uiteindelijk via Unanimous Decision. Hall zou vervolgens zijn opwachting maken tijdens UFC Oklahoma City in Mei 2020 tegen Ricardo Lamas. Echter werd het evenement gecanceld in verband met COVID-19. De partij werd opnieuw ingepland voor Augustus 2020. De partij werd opnieuw ingepland voor Augustus 2020. Echter moest Hall ditmaal in verband met een blessure afzeggen. Hall zou helaas ook zijn partij tegen Dan Ige vervolgens moeten afzeggen. Deze partij zou plaatsvinden in Maart 2021. Hall zou uiteindelijk in Juli 2021 wel terugkeren in de Octagon. Tegenstander was Ilia Topuria. Hall ging zwaar KO in de eerste ronde.

Embed from Getty Images

Darrick Minner (MMA 26-12/UFC 2-2) is een Amerikaanse MMA vechter die in 2012 zijn Pro-MMA debuut maakte. Minner is een van de meest actieve vechters in het regionale MMA circuit. Zo vocht hij voor organisaties als RFA, LFA, Dynasty Combat Sports en Victory FC. Na een knappe overwinning tegen UFC veteraan Clay Collard in 2018 werd Minner uitgenodigd om mee te doen aan het derde seizoen van de Dana White’s Contender Series. Minner verloor echter van Herbert Burns. Minner keerde terug in het regionale circuit en wist tweemaal achter elkaar te winnen. Eveneens pakte hij de titel bij de DCS organisatie. Minner zou vervolgens een kans op short notice van de UFC krijgen in Februari 2020. Minner verloor echter zijn UFC debuut in de tweede ronde via Rear Naked Choke Submission tegen Grant Dawson. Vervolgens zou Minner in Juni 2020 terugkeren in de Octagon tegen oude rivaal Jordan Griffin. Echter werd Minner om medische redenen van de partij gehaald. Minner pakte in September 2020 uiteindelijk wel zijn eerste overwinning in de UFC. Via een Guillotine Choke Submission in de eerste ronde werd de Canadees TJ Laramie verslagen. Minner pakte vervolgens in Februari 2021 ook zijn tweede overwinning binnen de UFC. Ditmaal werd Charles Rosa via Unanimous Decision verslagen. Minner zou vervolgens vijf maanden later niet weten te overtuigen. Via TKO in de tweede ronde was Darren Elkins te sterk.

Embed from Getty Images

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen-en buitenland.

Comments are closed.

Translate »