breaking news

Ryan Bader vs. Muhammed Lawal voor Bellator 180

April 1st, 2017 | by Lennart Van Arendonk

Vers na een overwinning van Quinton ‘Rampage’ Jackson, krijgt Muhammed Lawal zijn volgende uitdaging al voorgeschoteld. Zo krijgt hij de taak om de oud UFC vechter Ryan Bader te verwelkomen bij de organisatie. Dit zal gebeuren op het canvas van Bellator 180 dat op 24 juni 2017 georganiseerd wordt in de Madison Square Garden arena van New York City. Het beloofd een grote avond te worden met atleten als Fedor Emelianenko en Wanderlei Silva. het evenent zal live te bekijken zijn via Pay-Per-View voor een bedrag van $49.95 Dollar.

Met zijn laatste knock-out overwinning tegen Antonio Rogerio Nogueira in november heeft Ryan Bader zijn contract bij de Ultimate Fighting Championship (UFC) afgesloten. Bader maakte zijn introductie tijdens seizoen acht van The Ultimate Fighter, en heeft sinds dien gevochten tegen onder andere Jon jones, Rashad Evans en Quinton Jackson. Bader heeft maar liefst 20 gevechten in de Light Heavyweight van de UFC gevochten. Geen andere atleet heeft hem dit nog nagedaan. 15 maal wist Bader als winnaar de Octagon te verlaten en hiermee staat hij op de tweede plaats van meeste overwinningen in de divisie. Alleen Jones gaat hem voor met 16 overwinningen.

Muhammed ‘King Mo’ Lawal heeft recent verloren van de MMA legende Mirko ‘Cro Cop’ Filipovic. Hij nam deel aan het opengewicht toernooi van de Japanse promotie Rizin FF. King Mo heeft het afgelopen jaar slechts twee partijen gewonnen. Zo verloor hij van de huidige Bellator MMA kampioen en oud UFC vechter Phil Davis en won hij met een unanieme beslissing van Satoshi Ishii en Quinton ‘Rampage’ Jackson. Voor deze verliespartijen kende Lawal een winningstreak van zeven gevechten.

Comments are closed.

Translate »