breaking news

Ryan Bader tekent multi-fight contract bij Bellator MMA

March 20th, 2017 | by Lennart Van Arendonk

Het nieuws was al enige tijd bekend, maar nu heeft hij dan echt de papieren getekend. Ryan Bader is vanaf vandaag officieel een Bellator MMA vechter. Echter is er nog niet gesproken over zijn debuut. De promotie verwacht dit snel bekend te maken.

Bader is een veteraan in de sport. Hij kwam via The Ultimate Fighter seizoen 8 de organisatie binnen. Hij won het seizoen en mocht een contender gevecht aan met Jon Jones. Bader verloor middels een Submission (Guillotine Choke) in de tweede ronde waardoor niet hij maar Jones voor de titel mocht vechten.

Bader heeft maar liefst 20 gevechten in de Light Heavyweight van de UFC gevochten. Geen andere atleet heeft hem dit nog nagedaan. 15 maal wist Bader als winnaar de Octagon te verlaten en hiermee staat hij op de tweede plaats van meeste overwinningen in de divisie. Alleen Jones gaat hem voor met 16 overwinningen.

Er wordt verwacht dat Bader waarschijnlijk tegen Phill Davis zal vechten. De twee kemphanen namen het in januari 2015 tegen elkaar op en toen won Bader nipt via een Split Decision.

Houd MMA DNA in de gaten voor meer MMA nieuws!

Comments are closed.

Translate »