breaking news

Ryan Bader krijgt flink pak rammel van Vadim Nemkov

August 22nd, 2020 | by Lennart Van Arendonk
Ryan Bader krijgt flink pak rammel van Vadim Nemkov
Bellator MMA
0

Ryan Bader deelde afgelopen nacht de Bellator MMA kooi met de zeer gevaarlijke Vadim Nemkov. Bader stond in de Mohegan Sun Arena van Uncasville, Connecticut op het canvas voor de verdediging van zijn Light-Heavyweight titel. Echter maakte Nemkov er een kort gevecht van en dwong het goud in de tweede ronde. Bader blijft hierdoor alleen nog over als Heavyweight kampioen.

Sinds het overstappen van de Ultimate Fighting Championship (UFC) heeft Bader bewezen een kampioen te zijn. Met het publiek achter zich won hij van onder andere Phil Davis, Linton Vassell, Matt Mitrione en Fedor Emelianenko. Echter verloor hij afgelopen 21 augustus voor het eerst sinds lange tijd een partij. Dit gebeurde door de Russische Vadim Nemkov.

Is Vadim Nemkov de toekomst?

Nemkov is een absolute strijder die altijd gaat voor een knock-out of submission. Met vier wereldtitels in het sambo sloeg hij atleten als Rafael Carvalho, Phil Davis en Philipe Lins naar het canvas. Alleen Karl Albrektsson en Jiří Procházka waren hem te sterk af.

Tot nu toe heeft Nemkov een professioneel record van 12 om 2. Dit terwijl de 28-jarige vechter nog een lange loopbaan voor de boeg heeft.

MMA Fighting bracht spectaculaire beelden naar buiten van het gevecht:

Uiteraard moest de Light-Heavyweight topper van de UFC even reageren op het gevecht:

MMA DNA is ook actief op Youtube! Hier vind je exclusieve beelden van de MMA en kickbokswereld uit binnen- en buitenland!

Comments are closed.

Translate »