breaking news

Rustam Khabilov tekent bij Bellator

October 2nd, 2020 | by Jamal Boussenaf
Rustam Khabilov tekent bij Bellator
Bellator MMA
0

De Dagestani en voormalig UFC-vechter Rustam Khabilov heeft een contract getekend bij Bellator, zo maakt Igor Lazorin bekend. Khabilov kwam tussen 2012 en 2019 tot dertien gevechten binnen de UFC, hiervan won hij er tien.

Khabilov begon in 2012, in de lightweight divisie, zijn UFC-carrière. Tijdens zijn debuut wist hij Vinc Pichel via een TKO te verslaan. Vervolgens won hij van Yancy Medeiros via een TKO, omdat Medeiros door een duimblessure niet door kon gaan met het gevecht. Daarna versloeg hij Jorge Masvidal via een unanimous decision. Wat volgde waren twee verliespartijen, het eerste gevecht verloor hij via een ‘rear naked choke’ van Benson Henderson en het tweede gevecht via een split decision van Adriano Martins.

Na zijn gevecht met Martins vocht hij nog acht keer bij de UFC. Hiervan won hij er zeven en verloor hij er één. Al deze gevechten eindigde in een decision. Zijn laatste gevecht was zijn debuut in de welterweight divisie, maar het bleef uiteindelijk bij één gevecht. Nu gaat de Dagestani zijn heil bij Bellator zoeken.

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen- en buitenland.

Comments are closed.

Translate »