breaking news

Rumble Events pakt groots uit met XXL kickboks-MMA gala

July 18th, 2017 | by Lennart Van Arendonk
Rumble Events pakt groots uit met XXL kickboks-MMA gala
MMA
0

Het afgelopen seizoen heeft Rumble Events het podium gegeven aan verschillende vechtsportatleten. Zo stonden er J, N, C, A-kickboks en bokswedstrijden op het spel en is het spel ook naar de grond gebracht in zowel amateur als professionele Mixed Martial Arts partijen. Nu dit seizoen in de boeken gaat als een succes, staat het volgende evenement weer op de stoep. Dit keer is het aan de sporters om geïntroduceerd te worden met opkomstmuziek, rookmachines en een lichtshow tijdens It’s Rumble Time.

Op 28 oktober zal de Eextahal van Scheemda, Groningen de ring ontvangen. In eerste instantie stond het evenement in de agenda van een kleinere zaal, maar door de grote belangstelling is de organisatie genoodzaakt om over te stappen naar een grotere zaal met meer capaciteit.
Vanaf 13:00 uur zal het It’s Rumble Time beginnen met het grootste XXL Jeugd Kickboks gala van het noorden. De jeugd krijgt een groot podium met onder andere vuurkanonnen, led schermen, rookmachines, verschillende cameraploegen, een lichtshow, catwalk, ringspeaker en opkomst muziek. Vanaf 19:00 is het aan de oudere strijders om het canvas te betreden. Bekende gyms die eerder op het gala van Rumble Events hebben gestaan zijn onder andere Aihato Gym, Team Knaap, Tabonon Zwolle, KB Groningen, Ciric Sports en Glorious Gym.

Andre Stötefalk van Rumble Events praat over het gala: “Ik ben bezig voor mijzelf om met IT’S RUMBLE TIME kickboks-mma gala’s de grootste promotor van Nederland te worden en focus mij eerst op het noorden van het land. Ik wordt wel veel gevraagd om op diverse plekken door heel Nederland een gala neer te zetten.”

Andre Stötefalk gaat verder over het XXL Jeugd kickboksgala: “En waarom de jeugd een groot podium krijgt? omdat ik vind dat de jeugd dat verdiend. Ik ben zelf op verschillende jeugd kickboksgala’s geweest, daar staat meestal alleen maar een ring en dat is het. Maar wel dikke entree prijzen vragen en meestal 4 x per jaar of meer op de zelfde locatie. De promoter denkt alleen maar aan zichzelf en wil cashen. Bij mij ongeveer de zelfde entree prijs en maar 1 x op de zelfde plaats een gala maar veel meer entertainment. Er is net zo veel entertainment als bij al mijn andere gala’s behalve rondemissen en viptafels, dat doe ik niet bij de jeugd gala maar de rest wel. Jeugd moet na hun partij gewonnen of verloren tegen hun trainer/sportschool kunnen zeggen “bij deze promoter wil ik vaker in de ring staan” vandaar dat ik het zo groot op zet voor de jeugd. Het podium bij al mijn gala’s (ook de jeugdgala’) is net zo groot als Enfusion live, maar ik doe alles op eigen kracht.”

Op het marktplein in Winschoten kunnen aanwezige niet om deze banner heen:

Net als de vorige edities zal Visueel Entertainment ook dit keer weer aanwezig zijn om de avond vast te leggen. Houd MMA DNA in de gaten voor meer MMA nieuws!

Comments are closed.

Translate »