breaking news

Roxanne Modafferi treft Viviane Araujo op 30 januari

October 15th, 2020 | by Jamal Boussenaf
Roxanne Modafferi treft Viviane Araujo op 30 januari
UFC
0

Flyweights Roxanne Modafferi en Viviane Araujo gaan het op 30 januari tijdens een UFC-evenement tegen elkaar opnemen, zo meldt Eric Kowal van MyMMANews. Waar het gevecht plaats zal vinden is nog niet bekend.

Roxanne Modafferi maakte, na twee keer mee te hebben gedaan aan The Ultimate Fighter en een verloren gevecht in 2013, in 2017 haar terugkeer bij de UFC. In haar eerste gevecht mocht ze het gelijk tegen Nicco Montaño opnemen voor de vacante flyweight titel. Dit gevecht verloor ze via een unanimous decision. Het gevecht daarop won ze via een TKO van Barb Honchak. Modafferi wist in de UFC nooit een winst reeks door te zetten. Na elk gewonnen gevecht volgde een verliespartij. In september won ze nog, via een unanimous decision, van Andrea Lee.

Viviane Araujo maakte in 2019 haar UFC debuut. De Braziliaanse kwam toentertijd over van de Japanse promotie Pancrase. Ze won haar eerste twee gevechten via een TKO en een unanimous decision. Vervolgens verloor ze, via een unanimous decision, van Jessica Eye. Araujo zou het in juni opnemen tegen Jennifer Maia, maar de ontmoeting werd verplaatst naar augustus. Voor die ontmoeting testte Araujo positief op COVID-19, waardoor het gevecht niet doorging. Uiteindelijk nam ze het in september op tegen Montana De La Rosa, die ze via een unanimous decision versloeg.

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen- en buitenland.

Comments are closed.

Translate »