breaking news

Rousimar Palhares vecht tijdens Fight Night Global 85

February 22nd, 2018 | by Lennart Van Arendonk
Rousimar Palhares vecht tijdens Fight Night Global 85
Fight Nights Global
0

Voormalig Ultimate Fighting Championship (UFC) vechter en Welterweight World Series of Fighting (WSOF) kampioen Rousimar Palhares zal op 30 maart 2018 terugkeren naar het Mixed Martial Arts (MMA) wedstrijdspel. Hij staat op 30 maart 2018 ingerosoterd om in het Ijspaleis van VTB in Moskou, Rusland te strijden tegen Aliaskhab Khizriev voor de interim Welterweight titel.

‘Taquinho’ (19-8-1) zal geconfronteerd worden door de ongeslagen lokale vechter Aliaskhab Khizriev (9-0) tijdens de hoofdkaart van Fight Night Global 85. Tijdens dit evenement staan er twee titelgevechten op het schema. Zo vechten Alexander Matmuratov en Movlid Khaibulaev voor de Featherweight titel en vechten Abdulsupyan Alikhanov en Roman Kopylov voor de Middleweight titel.

https://www.instagram.com/p/BfbDYJkD7Dg/?hl=nl&taken-by=fightnights

De 38-jarige Palhares is in 2013 ontslagen bij de UFC omdat hij een submission te lang vasthield. Zelfs tijdens het duidelijke teken van de scheidsrechter bleef hij zijn heel hook vasthouden.

Hij stapte over naar de promotie WSOF en dwong hier Steve Carl, Jon Fitch en Jake Shields om af te kloppen. Vervolgens verloor hij beide partijen voor de Venator FC 3 en KSW organisatie en stapte hij over naar Fight Night Global. Hier heeft hij intussen gewonnen van Aleksei Ivanov en een draw staan van Shamil Amirov.

Een korte partij voor Aliaskhab Khizriev:

Volg MMA DNA voor meer MMA nieuws!

Comments are closed.

Translate »