breaking news

Rory MacDonald vs. Douglas Lima ingeboekt op 26 oktober in Uncasville

August 22nd, 2019 | by Marcel Dorff
Rory MacDonald vs. Douglas Lima ingeboekt op 26 oktober in Uncasville
Bellator MMA
0

De welterweight Grand Prix wordt op 26 oktober afgesloten, zo meldde Scott Coker vandaag aan MMAFighting. Eigenlijk wilde de Bellator president die partij al in september maken. Tijdens Bellator 225 (komende zaterdag) zullen er meer details bekend gemaakt worden over het evenement waar één miljoen dollar te verdienen is voor de winnaar van het main event.

De Mohegan Sun Arena in Uncasville wordt het decor van wederom een grote show. Coker host meerdere Bellator evenementen per jaar in ”The Sun”. Mogelijk gaat Robin van Roosmalen zijn Bellator debuut maken tijdens dit evenement.

Lima wist zijn twee partijen in het toernooi op klinkende wijze te winnen. In de kwartfinale won hij middels een choke van Andrey Koreshkov. In de halve finale wist Lima met de gevreesde Michael Page af te rekenen door hem in de eerste ronde knock-out te slaan middels een technische punch.

MacDonald had een gelijkspel in de kwartfinales, maar mocht toch uiteindelijk door. In de halve finale rekende ”The Red King”af met Neiman Gracie, waardoor de Canadees het nu in een rematch gaat opnemen tegen de Braziliaan Lima. De eerste partij tussen beide heren eindigde in een unanimous decision overwinning voor MacDonald, al kon hij de Arena niet lopend verlaten door de vele legkicks.

 

MMA DNA is ook actief op Youtube! Hier vind je exclusieve beelden van de MMA en kickbokswereld uit binnen- en buitenland!

Comments are closed.

Translate »