breaking news

Rory MacDonald verlaat Bellator MMA voor PFL

December 18th, 2019 | by Lennart Van Arendonk
Rory MacDonald verlaat Bellator MMA voor PFL
PFL
0

Rory MacDonalds maakt opnieuw een overstap. Voorheen verliet hij de Ultimate Fighting Championship (UFC) voor Bellator MMA, en nu verlaat hij Bellator MMA voor de Professional Fighters League (PFL). MacDonald zal deelnemen aan een Welterweight titelgevecht met 1 miljoen Dollar prijzengeld.

Rory MacDonald is een absolute topvechter uit Tristar Gym, Canada en heeft zeer indrukwekkend werk laten zien in de Octagon van de UFC en de kooi van Bellator MMA. Met overwinningen op Tyron Woodley, BJ Penn, Demian Maia, Nate Diaz en Douglas Lima kent hij zeer mooie highlights.

Echter kent de 30-jarige Red King ook enkele verliespartijen. Zo stak Gegard Mousasi een stokje voor zijn droom als ‘double champ’. En pakte Douglas Lima de titel van hem af. Stephen Thompson en Robbie Lawler zorgde uiteindelijk voor een reeks van twee verliespartijen met de overstap naar Bellator MMA als gevolg.

MacDonald sprak met ESPN over zijn overstap: “I’m excited to join the PFL where every year the world championship and $1 million belt is there for the best fighter, without any games or politics. I believe in the PFL sport-season format and fighters-first organization.”

De Professional Fighters League was voorheen het bekende World Series of Fighting. Op dit moment hebben de Bantamweight en Featherweight een kampioen en wachten het andere goud nog op een eigenaar.

Het is nog onbekend wanneer MacDonalds zijn debuut gaat maken. De promotie verwacht hem snel in te roosteren voor een gevecht.

Comments are closed.

Translate »