breaking news

Roosevelt Roberts treft UFC debutant Thomas Gifford tijdens UFC Fort Lauderdale

March 25th, 2019 | by Marcel Dorff
Roosevelt Roberts treft UFC debutant Thomas Gifford tijdens UFC Fort Lauderdale
UFC
0

Roosevelt Roberts wordt gezien als een van de grootste talenten binnen de UFC. Roberts maakt op 27 April 2019 zijn terugkeer in de Octagon. Tijdens UFC Fort Lauderdale treft hij Thomas Gifford in de Lightweight divisie. Dit maakte ESPN bekend. Beide vechters ontmoeten elkaar in de Octagon van het BB&T Center op de Main Card van UFC on ESPN 3.

Roosevelt Roberts (MMA 7-0/UFC 1-0) is een MMA vechter uit Miami, Florida. De Amerikaan maakte in 2016 zijn Pro-MMA debuut na een twee jaar durende Amateur carrière. Roberts vocht in de CFL organisatie tegen Mike Thomas. Via Guillotine Choke Submission in de eerste ronde wist ”The Predator” zijn debuut te winnen. Na vervolgens ook een snelle overwinning te hebben gepakt in de King of the Cage organisatie maakte Roberts zijn debuut bij de CXF organisatie. Daar wist hij in zijn tweede gevecht al de titel te winnen via TKO in de tweede ronde tegen Shohei Yamamoto. Begin 2018 klopte Bellator aan bij Roberts. Roberts mocht zijn debuut maken tijdens Bellator 192 tegen Tommy Aaron. Roberts won via KO in de eerste ronde. Hierop gaf de UFC hem de kans om tijdens het tweede seizoen van de Dana White’s Tuesday Night Contender Series te vechten. Roberts nam het op tegen Garrett Gross. Roberts won het gevecht via Rear Naked Choke Submission in de tweede ronde en verdiende daarmee een contract bij de UFC. Roberts maakte vervolgens zijn debuut tijdens de TUF 28 Finale in November 2018 tegen Darrell Horcher. Via een spectaculaire Standing Guillotine Choke Submission won Roberts in de eerste ronde en pakte hij ook nog eens de Performance of the Night bonus.

Embed from Getty Images

Thomas Gifford (MMA 17-7-0-2/UFC 0-0-0-0) is een MMA vechter die sinds 2011 te vinden is in het Pro-MMA circuit. Gifford is een MMA vechter die vooral tijdens regionale shows tot dusver heeft gevochten. Zo vocht hij onder meer voor V3 Fights en Legacy FC. En won hij de titel bij de KCFA organisatie. Gifford komt de UFC binnen met een winstreak van twee gevechten en heeft sinds 2016 al niet meer verloren.

Afbeeldingsresultaat voor thomas gifford mma

Powered by Aiki Budo.

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen-en buitenland.

Comments are closed.

Translate »