breaking news

Ronda Rousey ziet gevecht met Cris Cyborg wel zitten

September 28th, 2016 | by Stefan Van Erp

Ronda Rousey heeft sinds haar verlies tegen Holly Holm in november van vorig jaar de Octagon niet meer betreden. Ook haar publieke optredens in deze tijd zijn op 1 hand te tellen. UFC president Dana White heeft nog wel regelmatig contact met Rousey en heeft de hoop van veel MMA fans nieuw hoop ingeblazen. 

Als het gaat om een matchup die veel fans zouden willen zien is het wel de partij tussen Ronda Rousey en Cris Cyborg SANTOS. Sinds 2012 wordt er al gesproken over een mogelijke partij tussen beide dames. Cyborg en Rousey kwamen destijds nog uit voor Strikeforce waar eerstegenoemde de Featherweight kampioen was en Rousey de Bantamweight kampioen. Het is er echter niet van gekomen nadat Rousey overstapte naar de UFC. Nu Cyborg ook voor de UFC vecht is de kans weer een beetje vergroot op deze matchup. Zeker nadat Dana White heeft aangegeven dat Ronda een gevecht met Cyborg wel ziet zitten. Dit zou dan op 140 lbs moeten gebeuren. Hoewel dit voor Cyborg een bijna onmogelijke opgave is zal zij dit voor een gevecht met Ronda zeker weer doen.

Cyborg zelf gelooft het echter nog niet helemaal en denkt dat Rousey het misschien helemaal niet wilt. Op Twitter schrijft Cyborg hierover:
“I hear Ronda Rousey wants to fight…me? How’s Feb 5? Should I cancel my #superbowl plans UFC or is she just saving face now with media?”

Leave a Reply

Translate »