breaking news

Ronaldo “Jacare” Souza verlengd contract bij UFC

April 14th, 2017 | by Stefan Van Erp

Zojuist heeft Dana White op zijn Instagram een foto gepost van een lachende Ronaldo “Jacare” Souza met een getekend contract in zijn hand. Jacare had nog 1 gevecht op zijn contract staan voordat hij contractvrij zou zijn. Zijn nieuwe contract bevat 8 gevechten.

Er gingen al speculaties rond dat Jacare een kijkje in de keuken bij andere organisaties zou gaan nemen omdat hij niet tevreden was over hoe de UFC met hem om ging. Jacare, die het komend weekend opneemt tegen Robert Withaker won 7 van zijn 8 partijen voor de UFC maar heeft nog nooit voor de titel mogen vechten.

Jacare liet hier onlangs zijn ongenoegen nog over blijken. Vooral toen bekend werd dat huidig Middleweight kampioen Michael Bisping het op gaat nemen tegen Georges St-Pierre. Jacare gaf aan dat hij het onzin vond dat dit gevecht er kwam. Jacare won onder anderen van Chris Camozzi (tweemaal), Gegard Mousasi en Vitor Belfort. De enige nederlaag die Jacare in de UFC leed was tegen Yoel Romero. Hij verloor deze partij via een Split Decision.

 

 

 

Comments are closed.

Translate »