breaking news

Rogério Bontorin treft Kai Kara-France tijdens UFC 259

January 10th, 2021 | by Jamal Boussenaf
Rogério Bontorin treft Kai Kara-France tijdens UFC 259
UFC
0

Flyweights Rogério Bontorin en Kai Kara-France gaan het op 6 maart, tijdens UFC 259, tegen elkaar opnemen, zo meldt het Braziliaanse Combate. Beide vechters verloren hun laatste partij.

Rogério Bontorin wist in 2018, door Gustavo Gabriel via een ‘standing rear naked choke’ te verslaan, via de Dana White’s Contender Series een UFC contract te bemachtigen. De Braziliaan wist, door Magomed Bibulatov via een split decision en Raulian Paiva via een TKO te verslaan, zijn eerste twee gevechten te winnen. Bontorin nam het vervolgens op tegen voormalig titeluitdager Ray Borg, die hem zijn eerste verlies overhandigde.

Kai Kara-France begon het jaar, met een unanimous decision winst tegen Tyson Nam, goed. Maar in een spektakelstuk, van twee rondes, was Brandon Royval net een maatje te groot. Kara-France verloor de partij via een ‘guillotine choke’ en verloor zijn tweede partij binnen de UFC. In mei zou de Kiwi het nog opnemen tegen Alex Perez, maar dit gevecht ging door de COVID-19 uitbraak niet door.

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen- en buitenland.

Comments are closed.

Translate »