breaking news

Roël Mannaart maakt GLORY rentree in Utrecht

January 6th, 2020 | by Stefan Van Erp
Roël Mannaart maakt GLORY rentree in Utrecht
GLORY
0

Roël Mannaart keert terug in de ring bij GLORY. De Nederlander die in november zijn K-1 wereldtitel succesvol verdedigde neemt het op tegen Sergey Maslobojev. Dit gaat gebeuren op 29 februari aanstaande in de Central Studios in Utrecht. Mannaart is nog ongeslagen binnen GLORY. 

Roël Mannaart is de zoon van legendarisch kickbokser Andre Mannaart. Hij vecht pas sinds 2013 op het hoogste niveau en won in 2018 de K-1 Japan titel door te winnen van Antonio Plazibat. Nadat Mannaart de titel mee naar huis nam kreeg hij een aanbieding van GLORY. Deze ondertekende Mannaart en vocht zijn eerste partij in de Johan Cruijff Arena in Amsterdam tegen Daniel Skvor. In een harde partij liet Mannaart zien technisch de betere te zijn en won uiteindelijk via een Unanimous Decision. Vervolgens mocht Mannaart het in Rotterdam op gaan nemen tegen Kiril Kornilov. Dit gevecht diende tevens als reserve gevecht voor het 8-mans zwaargewicht toernooi dat op dezelfde avond plaats vond. Mannaart won het gevecht tegen Kornilov via Unanimous Decision. Aangezien er geen blessures waren in het zwaargewicht toernooi kwam Mannaart later die avond niet meer in actie.

Sergej Maslobojev is een ervaren Litouwse vechter die in zijn carrière een indrukwekkende palmares heeft opgebouwd. Maslobojev won diverse titels in het kickboksen en MMA. De Litouwer vocht onder anderen voor One Championship en maakte zijn debuut voor GLORY in Dusseldorf waar hij het opnam tegen Bahram Rajabzadeh die tot dat moment ongeslagen was in 57 professionele partijen. Maslobojev liet zien niet onder de indruk te zijn en versloeg Rajabzadeh overtuigend. Hiermee liet Maslobojev direct een visitekaartje achter en weet men bij GLORY dat hij een kracht is om rekening mee te houden.

Volg MMA DNA voor al het kickboks nieuws uit binnen- en buitenland! 

Comments are closed.

Translate »