breaking news

Rodrigo Vargas pakt short notice partij tegen Alex da Silva tijdens UFC Montevideo

July 29th, 2019 | by Marcel Dorff
Rodrigo Vargas pakt short notice partij tegen Alex da Silva tijdens UFC Montevideo
UFC
0

De Mexicaan Rodrigo Vargas zal op 10 Augustus 2019 zijn debuut maken in de UFC. Hij vervangt de geblesseerde Rafael Fiziev en treft Alex da Silva in de Lightweight divisie. Beide vechters ontmoeten elkaar in de Octagon van de Antel Arena tijdens UFC Fight Night 156 op de Preliminary Card.

Alex da Silva (MMA 20-2/UFC 0-1) in Brazilië beter bekend als Alex Leko maakte in 2014 zijn Pro-MMA debuut. De Astra Fight Team vechter staat bekend als een van de grootste talenten van Brazilië. Silva begon zijn carrière bij de prestigieuze Aspera FC organisatie en groeide uit tot een van de vaste namen. Ondanks dat hij nooit voor een titel vocht wist hij binnen een tijdsbestek van twee jaar een record op te bouwen van 17-0. In December 2016 tekende Silva bij de Brave CF organisatie. Daar wist hij tijdens zijn debuut te imponeren door Daniel Swain via TKO in de tweede ronde te finishen. Hierop volgde zijn eerste en voorlopig enige verliespartij tegen de Pool Jakub Kowalewicz via Unanimous Decision. Silva keerde eenmalig terug bij Aspera FC waar hij won in de eerste ronde via TKO tegen Fernando Colman. Hierna vocht Silva voor de Servische SBC organisatie tegen Slavoljub Mitić. Silva won via TKO in de eerste ronde en maakte vervolgens op short notice zijn UFC debuut tijdens UFC St.Petersburg in April 2019 tegen Alexander Yakovlev. Na een sterke eerste ronde ging het mis voor de Braziliaan. Yakovlev won via Guillotine Choke Submission in de tweede ronde. Silva werd vervolgens gematcht tegen Rafael Fiziev tijdens UFC Montevideo. Echter raakte de Kirgiziër geblesseerd waardoor Rodrigo Vargas de tegenstander werd.

Embed from Getty Images

Rodrigo Vargas (MMA 11-2/UFC 0-0) is een Mexicaanse MMA vechter die in 2011 zijn Pro-MMA debuut maakte. Na een goede start met drie overwinningen kreeg Vargas de kans om bij de Combate Americas organisatie te tekenen. Vargas verloor zijn debuut en zou vervolgens voor een aantal andere organisaties uitkomen. Vargas pakte vijf overwinningen op rij waaronder een imposante TKO overwinning tegen Jordan Williams. Vargas maakte vier jaar na zijn laatste gevecht bij Combate Americas in 2017 zijn rentree voor de organisatie. Wederom zat het de Mexicaan niet mee. Ditmaal werd verloren via Split Decision. Echter wist Vargas vervolgens wel twee keer te winnen voor de organisatie, waaronder een overwinning tegen UFC veteraan Mike de la Torre. Vargas zal nu in Montevideo zijn UFC debuut maken.

Afbeeldingsresultaat voor rodrigo kazula vargas

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen-en buitenland.

Comments are closed.

Translate »