breaking news

Rodrigo Nascimento treft Alan Baudot op 22 mei

February 28th, 2021 | by Jamal Boussenaf
Rodrigo Nascimento treft Alan Baudot op 22 mei
UFC
0

Heavyweights Rodrigo Nascimento en Alan Baudot gaan het op 22 mei, tijdens een UFC Fight Night, tegen elkaar opnemen, zo meldt het Braziliaanse Combate. Het is nog niet bekend waar het evenement zal plaatsvinden.

Rodrigo Nascimento maakte vorig jaar zijn debuut bij de UFC. De Braziliaan wist Dana White, tijdens zijn deelname aan de Dana White’s Contender Series, te overtuigen en zo een UFC contract binnen te slepen. Tijdens zijn UFC debuut wist Nascimento ook te overtuigen en versloeg hij Don’Tale Mayes via een ‘rear naked choke’. In zijn tweede en meest recente gevecht bij de organisatie liep de ongeslagen Nascimento tegen zijn eerste verlies aan. Toen werd hij knock-out geslagen door Chris Daukaus.

Alan Baudot maakte eveneens vorig jaar zijn debuut bij de UFC. Het was geen debuut om over naar huis te schrijven. Zo moest de scheidsrechter in de eerste ronde van het gevecht ingrijpen om erger te voorkomen en verloor hij, via een TKO, van Tom Aspinall. Baudot vocht daarvoor voor het laatst bij de Canadese organisatie TKO, waar hij maar één partij vocht. De Fransman was voor het overgrote deel van zijn carrière actief bij verschillende Aziatische organiaties.

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen- en buitenland.

Comments are closed.

Translate »