breaking news

Rodlek vervangt de geblesseerde Saemapatch in Muay Thai finale

August 23rd, 2020 | by Lennart Van Arendonk
Rodlek vervangt de geblesseerde Saemapatch in Muay Thai finale
ONE Championship
0

Rodlek PK.Saenchai Muaythaigym krijgt een tweede kans om zijn ONE World Titel ambities te vervullen. Rodlek loopt rond met de naam ´The Steel Locomotive´ vervangt de geblesseerde Saemapetch Fairtex in de finale van het ONE Bantamweight Muay Thai Tournament. Hij neemt het op tegen de nummer 3 van de divisie, Kulabdam Sor. Jor. Piek Uthai. De toernooiwinnaar krijgt later in 2020 de kans om de ONE Bantamweight Muay Thai-wereldkampioen Nong-O Gaiyanghadao uit te dagen.

Rodlek en Saemapetch gingen de strijd aan tijdens de halve finale van het toernooi. Hier deed Rodlek net niet genoeg om de ring te verlaten met een overwinning. Echter liep Saemapetch kort daarna een blessure op die hem terug liet trekken uit het toernooi met het gevolg dat ‘The Steel Locomotive’ een toegangsticket ontving voor de finale.

Tegenover Rodlek staat Kulabdam. Deze vechter verdiende zijn finaleplek door ‘The Million Dollar Baby’ Sangmanee Klong SuanPluResort uit te schakelen in de havle finale van ONE: No Surrender III.

Aanstaande vrijdag 28 augustus barst het spektakel los in de Impact Arena van Bangkok, Thailand. Het evenement is gratis en live te bekijken op het Youtube kanaal van ONE Championship.

Comments are closed.

Translate »