breaking news

Robbie Lawler zegt lidmaatschap American Top Team op

January 12th, 2017 | by Lennart Van Arendonk

De oud UFC Welterweight kampioen heeft het American Top Team verlaten. Al vanaf 2012 was ‘Ruthless’ te vinden bij het team in Coconut Creek, Florida. Hij heeft met behulp van deze mensen in 2014 de Welterweight titel gewonnen. Nu deze titel weer overhandigd is (aan Tyron Woodley) is het tijd voor een veranderen. Lawler zegt zijn lidmaatschap bij het American Top Team op.

American Top Team is een gym in Coconut Creek, Florida. Onder andere Amanda Nunes, Daniel Mason-Straus, Joanna Jędrzejczyk, Yoel Romero en Tyron Woodley zijn hier bekend. Geruchten gaan dat deze laatste naam invloed zou hebben op zijn keuze.

Er is door zowel het team als Robbie Lawler nog niet gereageerd op het nieuws. Waarom hij zou overstappen, en waarheen hij gaat overstappen is nog onbekend.

Lawler stond origineel ingeroosterd om te vechten tegen Donald Cerrone tijdens UFC 205 in New York City. Maar na de aankondiging heeft Lawler besloten om meer tijd nodig te hebben, de schade die hij heeft opgelopen tijdens zijn gevecht tegen Tyron Woodley waren nog niet volledig genezen.

Leave a Reply

Translate »