breaking news

RIZIN FF vult toernooi bracket in voor 29 December 2016

November 9th, 2016 | by Marcel Dorff
RIZIN FF vult toernooi bracket in voor 29 December 2016
Rizin FF
0

Eerder maakte RIZIN FF al vier gevechten bekend die gehouden zullen worden tijdens de RIZIN FF World Grand-Prix 2016: 2nd Round. Vannacht kregen de acht toernooi vechters ook eindelijk te horen tegen wie ze het zullen gaan opnemen in de tweede ronde van het open weight toernooi. Ook het verdere verloop van het bracket is opgezet.

Zo zal Shane Carwin vechten tegen de Iranees Amir Aliakbari. Aliakbari versloeg Joao Almeida in de eerste ronde, Carwin was vrij en stroomde pas in deze ronde in. De winnaar van dit gevecht zal vechten tegen de winnaar van Valentin Moldavsky en Szymon Bajor. Moldavsky versloeg in de eerste ronde Karl Albrektsson via Unanimous Decision. Ook Szymon Bajor won op diezelfde manier tegen de Litouwer Teodoras Aukštuolis.

Het andere gedeelte van de bracket wordt mede aangevuld door een gevecht tussen Wanderlei Silva en Mirko CroCop. Silva had net als Carwin een ”bye” in de eerste ronde en stroomt nu pas in. CroCop versloeg Hyun Man Myung via Arm-Triangle Choke in de eerste ronde. De winnaar van het gevecht tussen Silva en CroCop zal het opnement tegen de winnaar van het gevecht tussen Tsuyoshi Kohsaka en Baruto Kaito. Kohsaka vervangt de geblesseerde Jiri Prochazka die door een knieblessure niet meer kan meedoen. Baruto Kaito versloeg in de eerste ronde Kazuyuki Fujita via Unanimous Decision en zal proberen om de tweede Japanse legende op rij te verslaan.

De Halve Finales en Finale zullen twee dagen later op 31 December worden gevochten tijdens RIZIN FF World Grand-Prix 2016: Final Round.

Dit is de card zoals die er op dit moment uitziet.

29 december 2016 | Saitama Super Arena | Saitama, Japan.

RIZIN FF World Grand-Prix 2016: 2nd Round

EVENT FIGHTS TOURNAMENT FINAL 8
Kron Gracie vs. Tatsuya Kawajiri Wanderlei Silva vs. Mirko ”CroCop” Filipovic
Charles Bennett vs. Minoru Kimura Valentin Moldavsky vs. Szymon Bajor
Hideo Tokoro vs. Asen Yamamoto Shane Carwin vs. Amir Aliakbari
Miyu Yamamoro vs. Andy Nguyen Tsuyoshi Kohsaka vs. Baruto Kaito

Leave a Reply

Translate »