breaking news

Rizin FF 20 onthult acht nieuwe namen line-up

November 3rd, 2019 | by Lennart Van Arendonk
Rizin FF 20 onthult acht nieuwe namen line-up
Rizin FF
0

Op 31 oktober 2019 komt Rizin Fighting Federation naar de Saitama Super Arena, Japan. Rizin FF 20 moet groots uitpakken met meerdere titelgevechten op rij. Zo heeft de promotie acht nieuwe namen ingeroosterd op de kaart.

Patricky ‘Pitbull’ Freire en Luiz Gustavo reizen beide van Brazillie naar Japan om te strijden tijdens de Semi-Final van het Lightweight Tournament. Met een gewicht van 71 kilogram stappen ze op het canvas om te knokken voor de winst.

De zeer populaire Kyoji Horiguchi is ook weer te vinden op dit evenement. Deze zeer actieve vechter staat tegenover Kai Asakura met de Rizin Bantamweight titel op het spel.

Akaka Hamasaki en Seo Hee Ham vechten voor het Rizin Super Atomweight goud. Met een gewicht van 49 kilogram hoopt Hamasaki het thuispubliek te trakteren op een succesvolle titelverdediging.

Aan de andere kant van de indeling komen Johnny Case en Tofiq Musayev te staan. Ook deze vechters strijden om een stap vooruit in het Lightweight Tournament.

MMA DNA is ook actief op Youtube! Hier vind je exclusieve beelden van de MMA en kickbokswereld uit binnen- en buitenland!

Comments are closed.

Translate »