breaking news

RIZIN FF 19 maakt Lightweight toernooi deelnemers bekend + meer

September 11th, 2019 | by Redactie
RIZIN FF 19 maakt Lightweight toernooi deelnemers bekend + meer
Rizin FF
0

De RIZIN FF organisatie zal op 12 Oktober 2019 het RIZIN FF 19 evenement organiseren in Osaka, Japan. De organisatie maakte vandaag de acht deelnemers bekend die zullen meedoen in het Lightweight toernooi. Eveneens werden er nog eens vier losse gevechten bekend gemaakt door de organisatie. De Edion Arena zal de plaats zijn waar het schouwspel gehouden zal worden. Voor het Lightweight toernooi staat Bellator MMA in samenspraak met RIZIN FF de Braziliaan Patricky “Pitbull” Freire af om deel te nemen in het toernooi.

Lees hieronder verder.

Het RIZIN FF Lightweight toernooi gaat van start op 12 Oktober. De winnaars vechten op 29 December later dit jaar in de Saitama Super Arena in de halve finales tegen elkaar. De winnaars van beide halve finales zullen elkaar twee dagen later treffen in dezelfde arena in de finale/titelgevecht.

Dit zijn de deelnemers.

– Hiroto Uesako (16-7)
– Damien Brown (19-12)
– Johnny Case (26-6-1)
– Patricky “Pitbull” Freire (21-8)
– Roberto de Souza (9-0)
– Tatsuya Kawajiri (37-13-2)
– Tofiq Musaev (15-3)
– Luiz Gustavo (9-1)

Verder maakte de organisatie nog vier gevechten bekend voor dit evenement.

Zo zal Light-Heavyweight Kampioen Jiri Prochazka zijn opwachting maken in een Catchweight gevecht van 220lb (100 kg) tegen de Braziliaan Fabio Maldonado. Eveneens maakt ook voormalig UFC vechtster en huidig ROAD FC Kampioene Seo Hee Ham haar opwachting in de Super Atomweight divisie tegen Miyuu Yamamoto. Ook maakt de van de UFC overgekomen Japanner Keita Nakamura zijn opwachting in de Welterweight divisie tegen de Braziliaan Marcos de Souza. Tot slot zal ook de zeer populaire Rena Kubota haar opwachting maken tegen Shawna Ram.

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen-en buitenland.

Comments are closed.