breaking news

Rizin 26 krijgt titelgevecht tussen Asakura en Horiguchi

November 13th, 2020 | by Redactie
Rizin 26 krijgt titelgevecht tussen Asakura en Horiguchi
Rizin FF
0

De Japanse Rizin Fighting Federation sluit opnieuw het jaar af met een knal. Ditmaal heeft de promotie het Rizin Bantamweight gevecht tussen Kai Asakura en Kyoji Horiguchi ingeroosterd op de kaart. Het spektakel barst op 31 december 2020 los in de Saitama Super Arena van Saitama, Japan.

De promotie heeft momenteel nog geen andere gevechten in geroosterd op de kaart. Maar na de vorige edities mogen er zeker grote namen verwacht worden.

De 27-jarige Japanse Asakura kent een indrukwekkend record van 16–2. Met de meeste overwinningen bij Rizin FF was hij eerder actief bij Road FC, The Outsider en Deep. Hij ontving op 10 augustus 2020 de Rizin Bantamweight titel na het verslaan van Hiromasa Ougikubo.
Tijdens Rizin 17 vocht hij al eerder tegen Horiguchi. Toen versloeg hij hem met een knock-out in de eerste ronde.

Aan de andere kant komt de Japanse Horiguchi te staan. Deze oud UFC vechter heeft zowel een Bellator MMA titel als een Rizin FF titel aan zijn muur hangen. De 30-jarige vechter is razend populair en is top vechter binnen de divisie.

MMA DNA is ook actief op Youtube! Hier vind je exclusieve beelden van de MMA en kickbokswereld uit binnen- en buitenland!

Comments are closed.

Translate »