breaking news

Rizin 22 en 23 pakt uit met namen als Hiromasa, Kazumasa en Watanabe

July 9th, 2020 | by Redactie
Rizin 22 en 23 pakt uit met namen als Hiromasa, Kazumasa en Watanabe
Rizin FF
0

Ook de Rizin Fighting Federation start weer op. Zo komt keert de promotie opnieuw terug naar de Pia Arena MM van Yokohama, Japan voor Rizin 22 en Rizin 23. Zojuist heeft de promotie de line-up gedeeltelijk ingevuld met namen als Shooto Watanabe, Yojiro Uchimura en Hiromasa Ougikubo.

Rizin FF is een Japanse mixed martial arts-organisatie die in 2015 is opgericht door de voormalige Pride Fighting Championships en Dream Stage Entertainment-president Nobuyuki Sakakibara. De promotie kent schitterende gevechten met onder andere Fedor Emelianenko, Mirko Cro-Cop, Andy Souwer, Kyoji Horiguchi en Charles Krazy Horse.

Deze gevechten zijn aangekondigd:

Rizin 22:
– Yusuke Yachi vs. Roberto Satoshi Souza (MMA 71 kg)
– Naoki Inoue vs. Shooto Watanabe (MMA 61 kg)
– Kanna Asakura vs. Mizuki Furuse (MMA 49 kg)
– Tetsuya Seki vs. Yojiro Uchimura (MMA 66 kg)

Rizin 23:
– Hiromasa Ougikubo vs. Kai Asakura (MMA Bantamweight titelgevecht – 61 kg)
– Yutaka Saito vs. Kazumasa Majima (MMA 66 kg)
– Seiichiro Ito vs. Makoto Shinryu (MMA 59 kg)
– Yuki Motaya vs. Uoi Fullswing (MMA 61 kg)

De ogen zullen vooral gericht zijn op de partij tussen Hiromasa en Kai. Hiromasa was een deelnemer van de Amerikaanse realityserie en MMA-competitie, The Ultimate Fighter. Hij vertegenwoordigen hier de Shooto organisatie in een seizoen waarin alle deelnemers kampioenen waren. Voor zijn deelnamen wist Ogikubo sterke partijen te winnen van onder andere Tadaaki Yamamoto en Danny Martinez. Ogikubo staat bekend om zijn sterke clinch en worstel spel, en weet vaak zijn partij op de grond voor de bel te beëindigen. De 31-jarige Japanner heeft sinds maart 2013 geen professionele partij meer verloren. Hij kent een overwinningsreeks van zeven. Deze cijfers zijn exclusief zijn verlies van Tim Elliott tijdens de finale van TUF 24.

Kai is vooral voor het Japanse publiek geen onbekende vechter. Deze 26-jarige kent een professioneel record van 14 om 2 en wist schitterend te winnen van onder andere Kyoji Horiguchi, Ulka Sasaki en Jae Hoon Moon. Kai is de Rings 60 kg kampioen en een amateur Outsider Bantamweight kampioen. Hij traint bij de Tri-Force Jiu-Jitsu Academy en is een Youtuber met bijna een half miljoen kijkers!

MMA DNA bestaat 4 jaar! Daarom geven wij twee complete kickboks of MMA pakketten t.w.v. €175 weg! KLIK HIER om naar de actie te gaan.

Comments are closed.

Translate »