breaking news

Rico Verhoeven vs. Remy Bonjasky: “De gesprekken met Glory zijn van start gegaan

February 2nd, 2017 | by Lennart Van Arendonk

Nu Badr Hari is verslagen kijkt de regerende Glory Heavyweight kampioen Rico Verhoeven naar de toekomst. Een aantal opties worden er genoemd: Een rematch tegen Badr Hari, Ismael Londt of Remy Bonjasky. Tijdens het programma Peptalk kreeg Rico de kans om zijn favoriete optie te bespreken:

“Nou Remy, vorige keer zei je ‘als Badr niet meer van Rico kan winnen.. ..dan weet ik het ook niet meer’. Nou, Badr deed het niet. Laten we kijken of jij het wel kan. Let’s Go!”.

Gisteren was het aan Coen en Sander van Radio 538 om Remy via de telefoon te vragen wat de status is van deze uitdaging. Remy reageerde als volgt:

“Rico is een sportman, hij is een topatleet en doet zijn dingen goed. Ik ga eerst goed nadenken hoe ik het kan doen omdat ik allerlei andere projecten heb lopen. Vrijdag wil ik naar buiten komen met en besluit. Het hangt naar een ja, maar het is nog geen definitief besluit.”

Coen en Sander vragen door en proberen een bevestiging te ontvangen. Ook vragen de radio Dj’s naar een datum:

“De gesprekken met Glory zijn nu van start gegaan. Wij hopen ergens in juni, mei. De kans dat ik hem ga pakken is 80 a 90 procent.”

Luister het gehele interview hier:

Comments are closed.

Translate »