breaking news

Rico Verhoeven vs. Alistair Overeem in Glory heavyweight titelgevecht

August 23rd, 2021 | by Jamal Boussenaf
Rico Verhoeven vs. Alistair Overeem in Glory heavyweight titelgevecht
GLORY
0

De Glory heavyweight kampioen Rico Verhoeven gaat het op 23 oktober, tijdens Glory Collision 3, in het Gelredome opnemen tegen Alistair Overeem, zo maakte Overeem bekend bij The MMA Hour. Overeem maakt na elf jaar zijn comeback als kickbokser.

Rico Verhoeven wist in 2014, door Daniel Ghiță te verslaan, de vacante Glory heavyweight titel te veroveren. Hierna vocht Verhoeven nog veertien keer, waarvan vijf non-titelgevechten. Negen keer wist hij met succes zijn Glory heavyweight titel te verdedigen. In 2019 verdedigde Verhoeven die titel voor het laatst, toen hij tijdens Glory 74 Badr Hari, via een TKO, wist te verslaan. In januari wist Verhoeven de Glory heavyweight toernooi te winnen.

Alistair Overeem begon zijn vechtsportcarrière als kickbokser. “The Demolition Man” vocht veertien kickbokspartijen, waarvan hij er tien wist te winnen. In zijn tot nu toe laatste gevecht in 2010 behaalde Overeem zijn grootste succes als kickbokser. Door Peter Aerts te verslaan wist hij de K-1 World Grand Prix te winnen. Waarna Overeem besloot om zich volledig op MMA te focussen. Nu maakt hij zijn terugkeer als kickbokser.

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen- en buitenland.

Comments are closed.

Translate »