breaking news

Rico Verhoeven verdedigt vanavond zijn titel tijdens GLORY 33

September 9th, 2016 | by Stefan Van Erp

Rico Verhoeven zal vanavond tijdens GLORY Kickboxing 33 in New Jersey, Verenigde Staten zijn Heavyweight titel verdedigen tegen Anderson “Braddock” Silva.

Veel mensen denken bij het horen van de naam Rico Verhoeven al gauw aan 10 december, de dag dat Verhoeven het op gaat nemen tegen Badr Hari tijdens Glory Collision in Oberhausen, Duitsland. Echter moet Verhoeven eerst nog zijn Glory Heavyweight titel verdedigen tegen Anderson Silva.

Verhoeven (48-10-1) is sinds 2014 in het bezit van de titel heeft deze inmiddels 4 keer succesvol verdedigd en hoopt daar komende nacht een vijfde aan toe te voegen.

Anderson Silva (41-14-1) heeft aangegeven dat hij er een straatgevecht van wilt maken. Dat is volgens hem de manier om Verhoeven te verslaan. Silva heeft in zijn laatste 5 wedstrijden driemaal verloren. Hij mag toch voor de titel vechten na zijn overwinning op de Duitser Gordon Haupt.

Tijdens de weigh ins was er een intense stare down tussen beide heren en het belooft volop vuurwerk te gaan worden. Het filmpje is gemaakt door Ringer Holst van Ringer Sportplaza

Leave a Reply

Translate »