breaking news

Rico Verhoeven vecht tijdens GLORY 41 in Den Bosch

April 5th, 2017 | by Stefan Van Erp
Rico Verhoeven vecht tijdens GLORY 41 in Den Bosch
GLORY
0

Zojuist is bekend geworden dan Rico Verhoeven zijn GLORY Heavyweight titel gaat verdedigen tijdens GLORY 41 in de Brabanthallen in Den Bosch. Zijn tegenstander is nog niet bekend gemaakt.

Rico Verhoeven vocht zijn laatste partij tijdens GLORY 36 op 10 december 2016 in Oberhausen. In een gevecht dat niet voor de titel ging won Verhoeven via een TKO in de tweede ronde nadat zijn tegenstander Badr Hari op moest geven met een blessure. Verhoeven is in het bezit van de GLORY Heavyweight titel sinds 2014. Hij won destijds via een Unanimous Decision tegen de Roemeen Daniel Ghiță. Daarna verdedigde Verhoeven vijfmaal succesvol zijn titel.

Main Event
Verhoeven zal het Main Event in Den Bosch gaan verzorgen. Eerder werd bekend gemaakt dat de partij tussen Robin van Roosmalen en de Thai Kiatmookao het Main Event zullen verzorgen. Zij moeten echter plaats gaan maken voor Verhoeven. Welke plek van Roosmalen en Kiatmookao gaan krijgen in Den Bosch is nog niet bekend.

Eerder maakten wij al bekend dat Michael Duut het op gaat nemen tegen Mourad Bouzidi en Mike Lemaire vecht tegen Chinees debutant Zhou Wei.

Houd MMA DNA in de gaten voor meer kickboks nieuws uit binnen- en buitenland!

Comments are closed.

Translate »