breaking news

Rico Verhoeven tekent nieuw contract bij GLORY en vecht om titel tegen Badr Hari

November 15th, 2019 | by Stefan Van Erp
Rico Verhoeven tekent nieuw contract bij GLORY en vecht om titel tegen Badr Hari
GLORY
0

Op 21 december staat de langverwachte rematch tussen Rico Verhoeven en Badr Hari op het programma in het GelreDome in Arnhem. Dit gevecht heeft zojuist extra elan gekregen. Er gaat namelijk toch gestreden worden om de titel. Tevens heeft Rico Verhoeven zijn handtekening gezet onder een meerjarig contract. 

De onderhandelingen tussen Rico Verhoeven en GLORY waren al een tijd aan de gang. Rico is ongeslagen in zijn laatste 17 partijen voor de promotie en lijkt de divisie te hebben geklaard. Toch gaf hij al aan dat hij zeker nog niet gaat stoppen met vechten. Dit heeft zich geuit in een nieuwe verbintenis waardoor Verhoeven nog een aantal jaren te zien zal zijn in de GLORY ring.

Het main event van GLORY Collision 2 zou aanvankelijk een regulier gevecht zijn over 5 ronden. Dit is door de GLORY echter omgezet naar een titelgevecht. Rico Verhoeven gaf op de persconferentie al aan dat het hem niet uitmaakt of het wel of niet om de titel gaat. Hij zei dat wanneer hij het gevecht zou verliezen, het zal voelen alsof hij de kampioen niet meer is. Ook voor Badr was de titel geen belangrijk onderdeel. Hij gaf aan dat wanneer hij Rico verslagen heeft, hij hem voor de derde keer kan verslaan om de titel te pakken. Dit blijkt nu dus niet meer nodig omdat het gevecht direct om de titel gaat.

GLORY Collision 2 is bijna uitverkocht. Er zijn nog een beperkt aantal kaarten beschikbaar. Voor meer info over beschikbare kaarten klik hier.

Volg MMA DNA voor al het kickboks nieuws uit binnen- en buitenland! 

Comments are closed.

Translate »