breaking news

Rico Verhoeven: “Het enige dat Jamal in zijn vorige partij heeft geleerd is hoe je slapend in de hoek ligt”

January 14th, 2021 | by Stefan Van Erp
Rico Verhoeven: “Het enige dat Jamal in zijn vorige partij heeft geleerd is hoe je slapend in de hoek ligt”
GLORY
0

Zojuist vond de online persconferentie  plaats voor GLORY 77 waar Rico Verhoeven het tegen Jamal Ben Saddik op gaat nemen tijdens het main event van de avond. Beide heren waren aanwezig tijdens de Zoom meeting. In tegenstelling tot de vorige persconferentie moest de pers deze keer vooraf de vragen insturen. Deze vragen werden beoordeeld door GLORY en eventueel gesteld. Dit zorgde er enigszins voor dat de persconferentie een GLORY promo-video werd waarin eventueel lastige vragen uit de weg konden worden gegaan.

Het was vooral Rico Verhoeven die het woord nam. Jamal was duidelijk onwennig waardoor Rico de show kon stelen. In het begin van de persconferentie gaf Jamal aan dat hij niet meer dezelfde vechter is als voorheen. Hij kijkt niet meer terug naar 2017, het jaar waarin hij zijn partij verloor tegen Rico. Voorafgaand aan die partij zorgden beide heren voor vuurwerk tijdens de persconferentie, waarin Jamal zelfs tijdens de stare-down spuugde naar Rico. Hier kwam laatstgenoemde op terug door te zeggen dat hij vindt dat Jamal totaal geen respect toont voor zijn tegenstanders. Jamal wenste niet terug te kijken op dit incident omdat hij alleen nog maar vooruit wil kijken.

Over de komende partij liepen beide meningen ook uiteen. Jamal geeft aan dat hij is veel fitter is en de afgelopen drie jaar hebben hem ook mentaal een andere vechter gemaakt. Rico zegt dat de extra conditie van Jamal hem niet gaat helpen en dat het enige dat Jamal geleerd heeft is dat hij weet hoe hij neer gaat en slapend in  de hoek ligt. Jamal ging hier verder niet op in. Wel zei hij dat hij geen 5 ronden nodig heeft om de partij te winnen.

Na de persconferentie was er een opmerkelijk moment. GLORY moest nog duidelijk wennen aan de nieuwe omstandigheden met een Zoom-meeting. Het organisatieteam van GLORY evalueerden  de persconferentie, maar vergat hierbij dat het journaille mee kon kijken en luisteren. Hierin werd duidelijk dat zij niet tevreden waren over het optreden van Jamal Ben Saddik.

GLORY 77 vindt plaats op 30 januari aanstaande en is via pay-per-view te bekijken. Meer informatie hierover is te vinden op de website van GLORY.

Comments are closed.

Translate »