breaking news

Rico Verhoeven heeft auditie gedaan voor film Baywatch

June 8th, 2017 | by Lennart Van Arendonk

Afgelopen woensdagavond was de Glory kampioen Rico Verhoeven te gast bij RTL Late Night. Hierin wist de kickbokser te vertellen dat hij al deel heeft genomen aan een aantal audities voor onder meer Amerikaanse film als Logan en Baywatch. Echter heeft de Prince of Kickboxing het momenteel enorm druk, dat hij zijn acteer acteercarrière moet uitstellen.

“Als ik een film draai, wil ik me daar ook helemaal voor kunnen geven. Maar als ik een wedstrijd heb focus ik mij daar op”

Tijdens de bovenstaande audities kreegt Verhoeven hulp van de Amerikaanse acteur Liev Schreiber en van de Nederlandse Jan Kooijman. “Soms stuur ik een script op. Dan krijg ik advies en spreken we scènes door.”

Rico Verhoeven stond recent tegenover Ismael Lazaar tijdens GLORY 41. Volgens velen was dit op voorhand een complete mismatch en zou Lazaar slechts als kanonnenvoer dienen voor de kampioen. Echter wist Verhoeven deze partij niet te stoppen. Hij won de partij met een unanieme beslissing. Rico heeft momenteel geen gevecht in zijn agenda geschreven.

Comments are closed.

Translate »