breaking news

Ricky Simon verdedigt Bantamweight titel tegen Vinicius Zani tijdens LFA 36

February 15th, 2018 | by Marcel Dorff
Ricky Simon verdedigt Bantamweight titel tegen Vinicius Zani tijdens LFA 36
LFA
0

De LFA organisatie heeft haar 36ste evenement aangekondigd. Op 23 Maart 2018 strijkt de organisatie neer in Cabazon, Californië waar in het Morongo Outdoor Pavilion gestreden zal worden om de Bantamweight titel. Kampioen Ricky Simon zal proberen zijn belt voor de eerste maal succesvol te gaan verdedigen. Hij neemt het op tegen Vinicius Zani. Verder werden er nog meer gevechten bekend gemaakt waaronder het Co-Main Event tussen Jamall Emmers en Talison Soares. Voor meer informatie lees hieronder verder.

LFA Bantamweight Kampioen Ricky Simon wordt gezien als een groot talent. Simon heeft een indrukwekkend record van elf overwinningen en slechts een nederlaag. Simon deed in de zomer van 2017 mee aan de Dana White’s Tuesday Night Contender Series. Simon won zijn gevecht via Split Decision tegen Donavon Frelow, maar kreeg geen contract bij de UFC aangeboden. Echter gaf de LFA organisatie Simon meteen een titelgevecht bij zijn debuut. Simon won via Unanimous Decision van UFC veteraan Chico Camus en zal nu voor het eerst zijn titel gaan verdedigen. Zijn tegenstander Vinicius Zani is een Braziliaanse vechter die tot dusver tweemaal vocht voor de LFA organisatie. Beide partijen werden tegen respectievelijk William Joplin en Joey Miolla winnend afgesloten. Zani krijgt nu als beloning een kans om voor de titel te vechten.

Jamall Emmers maakt zijn comeback bij de LFA organisatie. Emmers die bij gerenommeerde organisaties vocht als Tachi Palace Fights en RFA maakte in Februari 2017 zijn enige opwachting voor de LFA organisatie. Emmers won via Unanimous Decision van de op dat moment ongeslagen Cory Sandhagen. Sandhagen zit inmiddels in de UFC. Emmers zou voor de CES MMA titel vechten eerder dit jaar tegen Matt Bessette. Echter werd Matt Bessette door de UFC gecontracteerd waarna het gevecht niet doorging. Emmers heeft op dit moment een winstreak van drie gevechten. Zijn tegenstander Talison Soares maakte begin dit jaar zijn debuut voor de LFA organisatie. Soares maakte indruk door het grote talent Fernando Padilla via Unanimous Decision te verslaan. Soares heeft op dit moment een winstreak van drie gevechten.

De LFA maakte nog twee andere partijen bekend. Bekijk die partijen hieronder.
Featherweight Bout (145 lb)
– Tommy Aaron vs. Troy Guerrero
Light-Heavyweight Bout (205 lb)
– Herdem Alacabek vs. Jonathan Noriega

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen-en buitenland.

Comments are closed.

Translate »