breaking news

Ricky Simón en Brian Kelleher treffen elkaar tijdens UFC 258

January 28th, 2021 | by Jamal Boussenaf
Ricky Simón en Brian Kelleher treffen elkaar tijdens UFC 258
UFC
0

Ricky Simón en Brian Kelleher gaan het in een featherweight gevecht op 13 februari, tijdens UFC 258, tegen elkaar opnemen zo meldt Bloody Canvas. Het is de derde keer dat de twee vechters tegen elkaar geboekt zijn, het gevecht werd twee keer afgelast wegens positieve COVID-19 tests.

Ricky Simón eindigde 2019 met twee verliezen op rij, maar die reeks wist hij in 2020 te doorbreken. In mei nam hij het op tegen voormalig flyweight titeluitdager Ray Borg. Simón was het hele gevecht de dominante vechter, maar het gevecht eindigde, tot verbazing, in een split decision. Hij zou het daarna opnemen tegen Kelleher, maar dit kon tweemaal niet doorgaan. Daarom nam Simón het eerder deze maand op tegen Gaetano Pirrello, die Kelleher verving. Die wist hij via een ‘arm triangle choke’ te verslaan.

Brian Kelleher heeft een uitstekend jaar achter de rug. De vechter uit New York won drie van zijn vier gevechten en wist ze allemaal te finishen. Kelleher won zijn eerste twee gevechten door Ode Osbourne via een ‘guillotine choke’ en Hunter Azure via een TKO te verslaan. Vervolgens deed hij een stapje omhoog en nam Kelleher het op tegen Cody Stamann, dit werd zijn eerste en laatste verlies van het jaar. In september nam “Boom” het nog op tegen Ray Rodriguez, die hij via een ‘guillotine choke’ wist te verslaan.

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen- en buitenland.

Comments are closed.

Translate »