breaking news

Ricardo Ramos vs. Luiz Eduardo Garagorri toegevoegd aan UFC São Paulo

October 3rd, 2019 | by Marcel Dorff
Ricardo Ramos vs. Luiz Eduardo Garagorri toegevoegd aan UFC São Paulo
UFC
0

De Braziliaan Ricardo Ramos gaat een gewichtsklasse omhoog. Tijdens UFC Fight Night 164 in São Paulo, Brazilië treft hij Luiz Eduardo Garagorri in de Featherweight divisie. Dit maakte Combate bekend. Beide vechters nemen het tegen elkaar op in de Octagon van het Ginasio do Ibirapuera op 16 November 2019.

Ricardo Ramos (MMA 13-2/UFC 4-1) maakte in Februari 2017 tijdens UFC Fight Night 104 in Houston, Texas zijn UFC debuut. Ramos nam het op tegen de Japanner Michinori Tanaka. Ramos was uiteindelijk de sterkere vechter en won via Unanimous Decision. De Braziliaan zat tweemaal in het programma ”Dana White : Lookin’ for a Fight”. Tijdens de eerste keer verloor Ramos (die op dat moment nog ongeslagen was) via Submission in de eerste ronde. Dit gevecht was om de Legacy FC Bantamweight Titel. Ongeveer zes maanden later vocht Ramos voor de NEF promotie. Tijdens het Main Event vocht hij tegen Alfred Khashakyan. Ditmaal wist Ramos via Submission in de tweede ronde zijn tegenstander te finishen. Dit leverde hem zijn UFC contract op. Dana White liet weten Ramos al langer op het oog te hebben, maar door zijn verlies in zijn laatste gevecht de Braziliaan geen contract kon aanbieden. Nu kon dat dus wel. Ramos keerde vervolgens terug in de Octagon tijdens UFC 217 in New York tegen de ongeslagen Canadees Aiemann Zahabi. Ramos won het gevecht via een zeer spectaculaire Spinning Back Elbow KO in de derde ronde. En won hier meer dan terecht de Performance of the Night bonus voor. Ramos werd vervolgens in Augustus 2018 gematcht tegen Kyung Ho Kang. In een zeer gelijkwaardig gevecht won Ramos via Split Decision. Ramos zou het vervolgens tijdens UFC Denver in November 2018 opnemen tegen Ricky Simón. Helaas voor de Braziliaan raakte hij geblesseerd waardoor hij moest afzeggen. Hierdoor keerde hij pas in Februari 2019 weer terug in de Octagon. Tijdens UFC Fortaleza werd verloren via TKO in de eerste ronde van Said Nurmagomedov. Ramos werd vervolgens in Juni 2019 gekoppeld aan Sergio Pettis. Echter trekte Pettis zich terug om onbekende redenen waardoor Ramos zou vechten tegen Journey Newson. Ramos was te sterk voor Newson en won het gevecht via Unanimous Decision.

Embed from Getty Images

Luiz Eduardo Garagorri (MMA 13-0/UFC 1-0) is een Braziliaanse MMA vechter die in 2015 zijn Pro-MMA debuut maakte. Garagorri vocht veel partijen in het regionale Braziliaanse en Uruguayaanse circuit. Garagorri baarde opzien met twaalf overwinningen op rij waar hij onder andere Jose Trindade en Pablo Sepulveda wist te verslaan. Garagorri tekende vervolgens een contract bij de PFL organisatie. Echter raakte hij geblesseerd waarna het contract nietig werd verklaard. In Augustus 2019 maakte Garagorri die ook Uruguayaanse roots heeft zijn debuut voor de UFC tegen Humberto Bandenay tijdens UFC Montevideo. Garagorri won het gevecht via Unanimous Decision.

Embed from Getty Images

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen-en buitenland.

Comments are closed.

Translate »