breaking news

Ricardo Ramos treft Bill Algeo op 17 april

March 18th, 2021 | by Jamal Boussenaf
Ricardo Ramos treft Bill Algeo op 17 april
UFC
0

Featherweights Ricardo Ramos en Bill Algeo gaan het op 17 april, tijdens een UFC Fight Night, tegen elkaar opnemen, zo meldt MMA Junkie. Het evenement zal in het UFC Apex in Las Vegas plaatsvinden.

Ricardo Ramos maakte in 2017 zijn UFC debuut en wist zijn UFC carrière met drie gewonnen gevechten op rij te beginnen. Maar de resultaten van zijn laatste vier gevechten waren wat wisselvallig. Zo wist Ramos een record van 2-2 neer te zetten. Zo wist de Braziliaan Journey Newson, via een unanimous decision, en Eduardo Garagorri, via een ‘rear naked choke’, te verslaan. In zijn verloren gevecht werd Ramos gefinished. Meest recent was dat tegen Lerone Murphy, toen hij via een TKO werd verslagen. Vorige week ging een ontmoeting met Zubaira Tukhugov, vanwege een blessure van Tukhugov, niet door.

Bill Algeo deed in 2019 mee aan de Dana White’s Contender Series. Hij verloor het gevecht, via een unanimous decision, van Brendan Loughnane en kreeg dus geen UFC contract aangeboden. Nadat hij een jaar later, in augustus, zijn gevecht bij Cage Fury FC won mocht hij alsnog zijn opwachting bij de UFC maken en stapte hij twee weken later de octagon in. Algeo maakte zijn debuut tegen de veteraan Ricardo Lamas en verloor het gevecht via een unanimous decision. Drie maanden later vocht hij zijn meest recente partij tegen Spike Carlyle. Dit gevecht wist Algeo, via een unanimous decision, te winnen.

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen- en buitenland.

Comments are closed.

Translate »