breaking news

Renato Moicano trekt zich terug uit gevecht met Magomed Mustafaev

September 15th, 2020 | by Redactie
Renato Moicano trekt zich terug uit gevecht met Magomed Mustafaev
UFC
0

Renato Moicano kan de VS niet verlaten en moet dus het gevecht met Magomed Mustafaev, op “Fight Island”, aan zich voorbij laten gaan, zo meldt Ag Fight. De UFC hoopt het gevecht later dit jaar opnieuw in te plannen, tijdens een evenement in Las Vegas.

Moicano begon in 2014 zijn UFC carrière in de featherweight divisie. In acht partijen in de divisie wist hij er vijf te winnen, zo wist hij Calvin Kattar en Jeremy Stephens te verslaan. En verloor hij van de voormalig featherweight kampioen José Aldo en voormalig titeluitdagers Brian Ortega en “The Korean Zombie”. In maart dit jaar maakte hij zijn lightweight debuut tegen Damir Hadžović, die hij via een ‘rear naked choke’ wist te verslaan.

Magomed Mustafaev maakte in 2015 zijn debuut in de UFC. Hij begon zijn carrière sterk, zo wist hij zijn eerste twee partijen via een finish te winnen. Maar in zijn derde gevecht met Kevin Lee ging het fout, hij verloor het gevecht en liep een armblessure op. Het duurde zo’n tweeënhalfjaar voordat hij weer in de octagon verscheen. Tijdens zijn terugkeer wist hij Rafael Fiziev via een TKO te verslaan en zo wist hij al zijn winstpartijen via een finish af te maken. Eerder dit jaar nam hij het nog op tegen Brad Riddell, dit gevecht verloor hij via een split decision.

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen- en buitenland.

Comments are closed.

Translate »