breaking news

Renan Barão tekent contract bij Taura MMA

August 4th, 2020 | by Lennart Van Arendonk
Renan Barão tekent contract bij Taura MMA
Combat Sports
0

Naast Antonio ´Bigfoot´ Silva, sluit ook Renan Barão zich aan bij Taura MMA. De oud Ultimate Fighting Championship kampioen leek tijden onverslaanbaar. Met een zeer indrukwekkende overwinningsreeks was T.J. Dillashaw de eerste vechter die antwoord kon geven op het techniekenpakket van de Braziliaan. Sinds dien wist Barão weinig indruk te maken met vijf verliespartijen op rij. De UFC heeft uiteindelijk aan het einde van 2019 afscheid van hem genomen. Barão gaat nu elders vechten om meer succes te boeken.

Op 30 oktober komt Taura MMA met een groot evenement. Echter gaan de gesprekken momenteel over een debuut in november of december. Dan verwacht de promotie naar Zuid-Amerika te komen waar Barão nog razend populair is. De promotie heeft verder nog geen uitspraken gemaakt over een eventuele tegenstander. Barão heeft zijn handtekening gezet onder een contract voor drie gevechten.

Later meer!

MMA DNA is ook actief op Youtube! Hier vind je exclusieve beelden van de MMA en kickbokswereld uit binnen- en buitenland!

Comments are closed.

Translate »