breaking news

Reinier de Ridder verlengt ongeslagen reeks in Shanghai

June 15th, 2019 | by Lennart Van Arendonk
Reinier de Ridder verlengt ongeslagen reeks in Shanghai
ONE Championship
0

Naast Anthony Engelen en Tarik Khbabez vecht ook Reinier de Ridder in Shanghai. Hij nam het als tweede Nederlander van de kaart op tegen de Braziliaanse Gilberto Galvao. Met een ongeslagen record stapte de Ridder in de ring voor zijn tweede gevecht bij de promotie. Hij won de partij met een technische knock-out in de tweede ronde.

Beide vechters maakte met een afgesproken gewicht van 93 kilogram hun walkout naar de ring van ONE Championship. Op papier is Galvao de meest ervaren Mixed Martial Arts vechter. Hij oogde sterk en leek klaar te zijn voor de strijd. Na de walkout van Galvao kwam The Dutch Knight op in zijn Braziliaanse Jiu-Jitsu gi. Hij stapte vol zelfvertrouwen op het canvas van de ring om zijn ongeslagen record te verbeteren. Beide vechters verschillen bijna tien jaar van leeftijd.

Na het klinken van de bel stapte de Ridder naar voren om te zoeken naar de winst. Hij zocht direct naar een takedown maar slaagde hier niet in. Na een kort gevecht in de clinch stonden beide atleten weer tegenover elkaar op het canvas. Waar Galvao zocht naar knock-out stoten bleef de Ridder kalm en ging opnieuw voor een takedown. Ditmaal slaagde hij hierin en vocht direct voor een goede positie. Na enkele stoten ging het gevecht weer verder op de voeten. Hier wisten beide atleten elkaar te raken met goede trappen en stoten. Uiteindelijk wist de Ridder opnieuw een succesvolle takedown te maken.

In de tweede ronde ging het gevecht al snel naar de grond. De ridder plaatste hier enkele knietechnieken naar het hoofd van Galvao en weet hiermee de partij te winnen. Galvao heeft tijdens de actie van de Ridder de scheidsrechter het teken gegeven om de partij te stoppen. Hij tapte met zijn rechter hand op het canvas..

https://twitter.com/ONEChampionship/status/1139868372810661889

Powered by Aiki Budo.

De line-up van Legendary Quest:

Het evenement is volledig te bekijken via de livestream:

MMA DNA is ook actief op Youtube! Hier vind je exclusieve beelden van de MMA en kickbokswereld uit binnen- en buitenland!

Comments are closed.

Translate »