breaking news

Regian Eersel wint als eerste Nederlander de ONE wereldtitel

May 17th, 2019 | by Redactie
Regian Eersel wint als eerste Nederlander de ONE wereldtitel
ONE Championship
0

Tijdens het co-main event van ONE Championship: Enter the Dragon vochten Nieky Holzken en Regian Eersel tegen elkaar voor de Lightweight kickboxing World Championship. Naast deze vechters stonden namen als Sage Northcutt, Samy Sana, Giorgio Petrosyan, Garry Tonon en Brown Pinas ook in de ring voor het publiek publiek van Singapore. Nog nooit eerder is de ONE Championship titel gewonnen voor een Nederlander

Powered by Aiki Budo.

Na de spectaculaire partijen van Kickboxing World Grand Prix Quarter-Final was het aan Holzken en Eersel om met een gewicht van 77.1 kilogram, de ring te betreden. Terwijl het goud langs de kant aan het wachten was voor een eigenaar, gaven beide kickboksers elkaar een boks uit respect.

In het eerste gedeelte van de wedstrijd lieten beide vechters het gehele spel zien. Zo kwamen er stoten, trappen, knieën en clinch technieken voorbij. Beide mannen zochten voor de finish.

Uiteindelijk leken de knietechnieken van Eersel de sleutel te zijn voor overwinning. Zo plaatste hij aan het einde van de vierde ronde een kei harde flying knee. De vele aanvallen naar het hoofd en lichaam van Holzken hebben hem de partij doen winnen. Hij ontving de unanieme beslissing van de juryleden.

Bekijk het gehele evenement op het Youtube kanaal van de Aziatische promotie:

MMA DNA is ook actief op Youtube! Hier vind je exclusieve beelden van de MMA en kickbokswereld uit binnen- en buitenland!

Comments are closed.

Translate »