breaking news

Rechter spreekt Mustapha (Musti) Brika vrij van geweldpleging tegen ex-vriendin Cindy Dandois

December 24th, 2020 | by Marcel Dorff
Rechter spreekt Mustapha (Musti) Brika vrij van geweldpleging tegen ex-vriendin Cindy Dandois
MMA
0

Eerder vanochtend heeft de Belgische rechter uitspraak gedaan in de zaak die MMA vechtster Cindy Dandois had aangespannen tegen haar ex-vriend en eveneens MMA vechter Mustapha Brika (ook bekend als Musti Brika). Dandois beweerde dat Brika haar in november 2019 een gebroken neus had geslagen en haar met een sleutelbos had verwond. De rechter acht bewezen dat bovengenoemde beschuldigingen onjuist zijn en heeft Brika vrijgesproken van geweldpleging.

Brika’s lezing van het verhaal was dat Dandois onder een aankomend MMA gevecht wilde uitkomen en hierdoor de verwondingen door een vriendin had laten aanbrengen. Volgens het Nieuwsblad heeft ook de broer van Dandois verklaart dat Cindy Dandois inderdaad een blessure wilde faken en hiervoor Brika “gebruikt” heeft.

Objectieve getuigen hebben eveneens verklaard dat Cindy Dandois geslagen heeft naar Brika. Brika heeft zich vervolgens verweerd. Echter verklaard de rechter dat deze slagen niet buitenproportioneel waren. De rechtbank heeft Brika wel schuldig bevonden aan bedreigingen waardoor hij een werkstraf van 50 uur heeft opgelegd gekregen.

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen-en buitenland.

Comments are closed.

Translate »